MANDAL: — Det er litt vemodig at vi nå har kommet til siste dagen her i Postgården. Men vi ser også fram til å komme i hus i de nye lokalene i Kulturfabrikken. Der er lokalene nye, flotte og lyse, uteområdet er stort og vi blir nærmeste nabo til Buen kulturhus. Det blir spennende, sier kontaktlærer og daglig leder av Åpen barnehage, Randi Ullestad.

Det er elever fra barne- og ungdomsarbeiderlinjen ved Mandal videregående skole som har drevet Åpen barnehage i Postgården det siste året.

Hver tirsdag har de tatt i mot mellom 40 og 50 barn og voksne til lek, samling og sosialt treff. Nå skal de bruke den neste måneden på å flytte, planlegge og skaffe til veie litt leker og bøker til barna.

— Vi åpner igjen 6. mars, og da blir det stor fest. Åpen barnehage er et lavterskeltilbud, og vi planlegger å fortsette med å holde åpent en gang i uken. Vi gleder oss til å kunne satse på et nytt sted, slik at vi kan videreutvikle prosjektet, sier Ullestad og legger til at det er Mandal kommune som skal betale husleia.