**ARENDAL: Hasj og amfetamin

00.21** ble en mann stoppet av politiet på Langbrygga i Arendal. Han var i besittelse av fire gram hasj og litt amfetamin, og ble derfor plassert i arresten.

**BYKLE: Bråk

00.23** fikk politiet melding om bråk på en hytte på Hovdestøylen. En patrulje ble sendt til stedet og fikk etter hvert dempet musikken.

**KRISTIANSAND: Mistanke om promillekjøring

00.38** stoppet politiet en bilist i Briggveien. Politiet mistenkte promillekjøring, og han ble derfor tatt med til legevakten for en utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Sov på fortauet

00.47** fikk politiet melding om at en person lå rett ut på et fortau på utsiden av aldershjemmet på Gimle. En politipatrulje ble sendt til stedet, og vedkommende ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Hærverk på Aquarama

00.47** fikk politiet melding om at tre personer drev på med hærverk på Aquarama. En politipatrulje ble sendt til stedet og tre personer ble pågrepet. De Hadde knust to vinduer i en brakke på stedet.

KRISTIANSAND: Beruset

Politiet kom over en dame som lå rett ut i sentrum av Kristiansand. Hun var så beruset at politiet tok henne med til legevakten for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Trusler

01.37** fikk politiet melding om at en mann truet diverse folk på et utested i byen. Han ble kjørt hjem, og fikk klar beskjed om å holde seg der resten av natten.

**MANDAL: Trusler

01.38** fikk politiet melding om at en kvinne truet en annen kvinne i Mandal. Men etter litt megling over telefon endte det med at situasjonen løste seg, og politiet slapp å rykke ut.

KRISTIANSAND: Fyllearresten

Politiet fikk i natt besøk av en mann på politivakta i Kristiansand. Han ønsket å klage på vaktene på et utested, men var så beruset og kranglete at det eneste han oppnådde var å bli plassert i drukkenskapsarresten.

**BIRKELAND: Slagsmål

02.02** fikk politiet melding om et slagsmål på Birkeland. Da de kom til stedet hadde situasjonen roet seg ned, men det kommer kanskje noen anmeldelser i ettertid.

**ARENDAL: Slagsmål

02.35** fikk politiet melding om slagsmål på et utested i Arendal. De sendte en patrulje til stedet og fikk roet ned situasjonen. Politiet mistenkte at en av kamphanene var i besittelse av narkotika, og han ble derfor tatt med inn til stasjonen.

**KRISTIANSAND: Beruset gutt

02.49** kom politiet over en overstadig beruset gutt ved Tangen videregående skole. Han ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Spaserte langs E 18

02.59** fikk politiet melding om at en mørkkledd person var ute og gikk langs E 18 ved Travparken. En politipatrulje reiste ut og transporterte mannen bort fra veien.

**MANDAL: Slagsmål

03.06** fikk politiet melding om slagsmål i Mandal. Forholdet ble ordnet opp i på stedet.

**KRISTIANSAND: Bil i grøfta

03.06** fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt i grøfta i Barstølveien ved Sørlandssenteret. Det viste seg at sjåføren hadde fått problemer i en rundkjøring og havnet i grøfta. Politiet har mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Kranglefanter

03.16** fikk politiet melding om at et par kranglet høylett ved Parko i sentrum av Kristiansand. Paret ble splittet og sendt hvert til sitt.

**SØGNE: Spaserte på E 39

07.40** fikk politiet melding om at en mann var ute å spaserte på E 39 ved Lohnelier. Han var borte da politipatruljen kom til stedet.

VENNESLA: Fikk låne 100 kroner — stakk av med hele lommeboka

ARENDAL: Stjal moped

I løpet av de tre siste dagene har en blå Jet-moped med nummer PF 6044 blitt stjålet fra Odinsvei.

EVJE OG HORNNES: Savnet mann låste seg inn hos naboen

SONGDALEN: Kvinne til sykehus etter vold

**VENNESLA: Stjal utstyr fra Hunsfos

17.57** Noen har brutt opp en port inn til gamle Hunsfos fabrikker. Tyvene har stjålet en tilhenger, et stort verktøyskrin med hjul og en ny Honda snøfreser HS 928 på belter.

**VENNESLA: Traktorbrann

18.05** Det kom melding fra en traktoreier om at traktoren tok fyr mens han kjørte på Hægeland. Før brannvesenet nådde frem, var brannen slukket.

**KRISTIANSAND: Tagger tatt på fersken

18.36** En mann kom over ei jente som holdt på å tagge på det gamle Rema 1000-bygget i "Suppa" i Voiebyen. Mannen holdt jenta fast, men hun klarte å rive seg løs. Saken anmeldes mandag. Politiet har spor å gå etter.

**SØGNE: Lagt i jern

22.30** En 47 år gammel mann fra Søgne bl pågrepet etter å ha blandet seg opp i politiets arbeid ved Høllen brygge.

KRISTIANSAND: Holdt 145 km/t ved Dyreparken