Mesterskap går i Bulgaria og starter med de aller første kampene fredag kveld. Det er 220 deltakere som er påmeldt, og de kommer fra 41 nasjoner. For Norge er forskjellen stor fra det forrige mesterskapet, som gikk i Minsk, for da stilte Norge uten deltakere.

Troppen denne gangen, som selvsagt ledes av landslagstrener Erik Bredler, ser slik ut: 64 kg: Hadi Srour (Tønsberg), 69 k:g Jamshid Nazari (AIK Lund), 75 kg: Martin Larsen (Trondhjem), 81 kg: Vegar Tregren (Ulf-an) og 91 kg: Kevin Melhus (Oslo).

Den letteste av de norske bokserne, Hadi Srour, er også den som skal først i aksjon av nordmennene i dette mesterskapet. Trekningen viste at han skal ut mot rumenske Daniel Niculescu, og kampen er satt opp allerede på åpningsdagen for mesterskapet fredag kveld.

Vegard Tregren og Kevin Melhus var mest heldige med trekningen, for de skal ikke bokse åpningsrunden. De går inn i åttendedelsfinalene, og får en noe lettere vei framover enn lagkameratene.

Srour bokser, som nevnt, allerede fredag. Lørdag skal Jamshid Nazari (69 kg) i aksjon mot Zesenek Chladek fra Tsjekkia. Det kommer helt sikkert ikke til å bli noen lett kamp for den unge kristiansanderen. (©NTB)