**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

02.33:** Politipatrulje pågriper tre personer etter at det ble funnet ca 20 gram hasj i en leilighet utenfor Kristiansand sentrum. En person har erkjent bruk av hasj. De er kjørt i arrest Kristiansand politistasjon og vil bli avhørt i dag. De pågrepne er to menn bosatt i Telemark på 20 og 23 år, samt en 25 år gammel kvinne fra Kristiansand.

**VENNESLA: Mistenkte kjøring i pillerus — ransakte bolig

10.10** : Les egen sak

**GRIMSTAD: Tre løse hester

12.04:** Politiet får melding om at det løer rundt tre løse hester i lysløypa på Dømmesmoen i Grimstad. Politiet har klart å spore opp eier.

— Siste melding er at han er på vei, forhåpentligvis med lasso, for å hente dem inn, opplyser operasjonsleder Øyvind Andersen i politiets presselogg.

**GRIMSTAD: Kontroll ved skole

12.05:** Politiet har kontrollert biler ved Frivold skole i Grimstad. Fokuset var på at barn var godt sikret. Patruljen på stedet melder at samtlige 22 kontrollerte biler slapp anmerkninger.

**GRIMSTAD: Kjørte ned markeringsskilt

12.54:** En UP-patrulje kommer over en bil som har kjørt ned flere markeringsskilt på E 18 øst for Grimstad. Bilen er skadet, men det er ikke personskader. Patruljen bistår på stedet.

**KVINESDAL: Trafikkulykke

13.35:** Les egen sak

**MANDAL: Hester gikk løse

13.59:** Politiet fikk melding om at noen hester gikk løse. Eieren ble oppsporet og bedt om å hente dem.

**KRISTIANSAND: Kjedekollisjon i Vestre Strandgate.

15.08:**

**GRIMSTAD: Fem rumenere pågrepet

17.35:**

**MANDAL: 45-åring tatt med hasj

17.35:** En sterkt beruset mann blir pågrepet på Narvesen i Mandal. 45-åringen er i besittelse av 1,6 gram hasj, og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Reiste hjem fra soning, snoket i togbagasje

19.39:**

**FARSUND: Fakket kvinnelig tyv på Rema

20.32:** Rema 1000 varsler om en kvinnelig tyv som ikke kan legitimere seg. En politipatrulje tar hånd om 28-åringen, som var ruset. Kvinnen hadde også slått til en ansatt i butikken. Hun blir anmeldt for tyveriet.

**KRISTIANSAND: Ripet opp biler

21.03:** Tre personer blir observert mens de riper opp flere biler i Oddernesveien. En politipatrulje kommer til stedet, og det pekes ut tre personer.