Seriemesteren fra 2014 har ikke vunnet siden 2-0-seieren mot Brann i slutten av mai. På de fem siste kampene har laget kun tatt 1 av 15 poeng. Lørdag kveld ble moldenserne senket av et Sarpsborg-lag som går mot sin beste sesong i eliteserien, akkurat som i vår da østfoldingene vant hele 4-0. — Min jobb er å oppmuntre dem og si at de ikke må grave seg ned. Det er mange av guttene som misbrukte sine sjanser som føler at det er deres ansvar, men det er det ikke. Vi skaper nok sjanser til å vinne kampen, men det vil seg ikke nå. Sånn er fotballen, sier Solskjær til TV 2. Kristoffer Tokstad ble matchvinner med sin scoring i første omgang. 25-åringen avsluttet et flott angrep med å chippe ballen over Ethan Horvath i Molde-målet.

— Det er utrolig. Vi snakket om at det var på tide å ta en trepoenger mot et av de store lagene i landet, og det klarte vi nå. Vi har blitt et ganske bra lag, så vi må bare fortsette å kjøre på, sier Tokstad.

Molde var langt farligere etter hvilen og skapte flere sjanser, men verken Sander Svendsen eller Mattias Moström lyktes med å få ballen i nettet. (©NTB)