**ARENDAL: Brann i hekk

00.07:** Det ble meldt fra Fjellgaten brann i en hekk. Politi og brannvesen rykket ut til stedet, hvor mellom syv og åtte meter hekk var brent opp.

— Brannen ble slukket av en nabo med vann og pulverapparat. Brannen vil bli anmeldt av politiet, sier operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Kontroll på E 18

01.40:** Det ble i nattetimene torsdag gjennomført en trafikkontroll på E 18 ved Dalen.

— Det er 20 kontrollerte kjøretøy og ingen reaksjoner, melder Eide via Twitter.

**MANDAL: Frontkollisjon på E 39

02.03:** To biler frontkolliderer på E 39 rett vest av Mones. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Stjålet båt

10.40:** Kolbjørnsvik. Melding om stjålet båt, en hvit Fun 10. Forholdet anmeldes. Tips mottas på 02800. **GRIMSTAD: Båt gikk på grunn

11.22:** Det kommer inn melding til Hovedredningssentralen for Sør-Norge, HRS, om en grunnstøting i Nørholmskilen.

— Det er snakk om en treskøyte på 47 fot som har grunnstøtt. Redningsskøyta er opptatt, så Grimstad skjærgårdtjenestes båt "Brægen" vil forsøke å bistå. HRS koordinerer, melder HRS på Twitter.

— Politiet har ikke fått melding om noen grunnstøting i Grimstad, så dette kan bety at ingen er skadd eller at dette er noe for oss, sier operasjonsleder Eyvind Formo i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Naken mann på Bystranda

12.30:** En beruset og naken mann forstyrret ro og orden. Mannen ble innbrakt av politiet og anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjålet verktøy

12.45:** Det ble meldt om grovt tyveri fra bedrift i Topdalsveien. Det er stjålet diverse verktøy. Saken var foreløpig ikke anmeldt da politiet meldte om saken torsdag ettermiddag.

**LYNGDAL: To biler og et vogntog kolliderte

13.32:** Les egen sak.

FLEKKEFJORD: Garn beslaglagt

Statens naturoppsyn har beslaglagt to umerkede garn. Det er opprettet sak som dreier seg om ulovlige flytegarn.

**ARENDAL: Kjørte uregistrert bil

13.46:** En mann blir anmeldt for å ha kjørt bil uten skilter på E 18. **VEGÅRSHEI: Stjal båt

15.20:** Det er stjålet en båt og tilhenger fra en garasje. Hengeren har nummer AY9187. TVEDESTRAND/RISØR: Båtkontroll

Politiet har kontrollert 30 båter i ettermiddag. Ingen har fått reaksjoner fra politiet. Det er mye trafikk på sjøen, melder politiet.

**FLEKKEFJORD: Båt fikk motortrøbbel

16.25:** En 21 fots sjekte fikk trøbbel med motoren ved Rasvåg, Hidra. Hovedredningssentralen melder senere at båten er berget til land av en privat båt. Alle ombord var ok, ifølge politiet.

**SØGNE: Beruset dame

16.50:** En beruset dame lå rett ut på en gangvei på Tangvall. Kvinnen, som er i 30-årene, ble kjørt hjem av politiet.

KRISTIANSAND: Redningsøvelse

Fra klokka 19 til 21 ble det utført en redningsøvelse der blant annet sjøspeidere var involvert. Også et Sea King-helikopter deltok.

**KRISTIANSAND: Løp etter innbruddstyv

17.10:** En huseier la på sprang etter en innbruddstyv som hadde tatt seg inn i et hus i Trymsvei på Oddernes. En mann i slutten av 20-årene ble pågrepet av politiet i Gimleveien.

**KRISTIANSAND: Ulykke med scooter og bil

17.36:** Les egen sak.

**ARENDAL: Stjal smykke til 6000 kroner

19.35:** En mann har stjålet et smykke til cirka 6000 kroner på torget i Arendal. Mannen stakk fra stedet til fots etter tyveriet. Han blir beskrevet som cirka 25 år, og hadde på seg grå caps, grå jakke og joggebukse.

**ARENDAL: Lommetyver stakk av

19.40:** Det ble meldt om lommetyver som forsøkte å stjele fra eldre personer på Arenasenteret. To mistenkte menn skal ha stukket fra stedet i en burgunder Opel Vectra med utenlandske skilter.

**KRISTIANSAND: Teppeselgere

20.30:** Det kom melding om at teppeselgere forsøkte å lure eldre mennesker til å kjøpe dårlige tepper. Politiet ble varslet av hjemmetjenesten. Meldingen kom fra Eivind Jarlsgate på Lund.

KRISTIANSAND: 10 tatt i båtkontroll

Politibåten har hatt kontroll av 25 båtførere i kveld. Tre ble anmeldt for å ha kjørt vannskuter, fem fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort, én fikk forenklet forelegg for å ha kjørt båt mens personen var under lovlig alder, og én person fikk forenklet forelegg for flytevest-mangel.