— Flere personer er innbrakt til sentralarresten i forbindelse med ordensforstyrrelser på Komplett.no-arena, melder politiet i Vestfold.

Der spilte i ettermiddag Start mot Sandefjord. Det endte med 4-1 til Sandefjord.

Ifølge Fædrelandsvennens reporter på stedet, ble det bråk mellom medlemmer fra Ultras, sikkerhetsvaktene og politiet omtrent 30 minutter ut i kampen.

- Vi ble sparket og slått

Sandefjords Blad skriver at allerede før kampen begynte fulle Start-fans å kaste seter og andre gjenstander ut på tribunen. Politiet var redde for at linjedommere eller spillere skulle bli truffet og grep derfor inn. Da reagerte Start-fansen.

— Vi ble sparket og slått, forteller innsatsleder Per Eftang i Sandefjord-politiet til Sandefjords Blad.

Utenfor bortetribunen ventet det fem politibiler. Ved kampens slutt kom det ytterligere to politibiler med blålys.

Sandefjords Blad skriver at tre av Start-tilhengerne ble tatt i forvaring av politiet. Resten av bråkmakerne sjak ha blitt eskortert inn i en buss. Politiet kjørte etter dem for å hindre flere sammenstøt.

- Mørk dag for Start

Det skal ha vært svært amper stemning på bortefeltet, hvor også Starts administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal sto.

— Follk slo etter hverandre, og frivillige ble dratt ned og slått etter. Det var direkte pinlig, sier Start-direktøren til Fædrelandsvennen.

Etter kampen kalte han det hele et vepsebol.

— Slike folk burde ikke få komme inn på noen kamper. Det de trenger er å gå hjem og få seg en ordentlig oppdragelse, sier Brandsdal, som var oppgitt over både supportere og Start-laget etter stortapet.

— Det har vært en mørk dag for Start.

Saken oppdateres.

Har du tips i saken? Ring 03811 eller send en epost til nyheter@fvn.no.