De ti siste årene har selskapet Piratprodukter AS gått med 30,4 millioner i overskudd. I fjor tok de ut seks millioner av et resultat før skatt på hele 8,7 millioner.

Og pengene vil fortsette å strømme inn. Nesten samtlige billetter til årets Sabeltann-forestilling er utsolgt og i følge VG vil 800.000 mennesker ha sett forestillingen de 16 årene den er blitt vist.

— Intet tre vokser inn i himmelen. Det er hardt arbeid som må til. Men jeg er utrolig takknemlig for at folk kommer tilbake og ser forestillingen, og at vi klarer å innfri folks forventninger, sier Terje Formoe til VG.

VGs gjennomgang av selskapets regnskap de ti årene det har vært i drift, viser en omsetning på 106 millioner. Dette er inntekter fra salg av Sabeltann-effekter i Kaptein Sabeltanns verden i Kristiansand dyrepark.

Selv sier Formoe at han ikke har gjort noen spesielt lure investeringer. I fjor kjøpte han en loftsleilighet til 4,3 millioner i Oslo, og at han bor i en romslig enebolig på Søm i Kristiansand, og kjører luksusbilen Audi A8 til om lag en million kroner.