Satt fastklemt i bil

VENNESLA: En mann i 20-årene ble sittende fastklemt etter en kollisjon med en lastebil i morgentimene torsdag. Ulykken skjedde i Lolandsveien like ved Skarpengland skole på Øvrebø. Føreren, en kvinne i 20-årene, i den samme bilen slapp unna med mindre skader. Begge ble fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus Kristiansand.

Ulykken skjedde da føreren av personbilen mistet kontroll over kjøretøyet og dundret inn i en parkert lastebil. Passasjeren var ved bevissthet, men måtte skjæres løs av redningspersonell.

Luftambulanse ble sendt til stedet, men kunne returnere da personene ble fraktet i ambulansebil.

Bil stjålet i Arendal

ARENDAL: Klokken 23.34 meldte Strømmen Bilverksted i Arendal at en lysegrønn VW Polo var stjålet. Bilen er ikke funnet igjen og har registreringsnummer NE 63062. Politiet etterlyser tips i saken.

Knuste vinduer hos Notar

KRISTIANSAND: Eiendomsmeglerfirmaet Notar har hatt besøk av uvedkommende natt til torsdag. Ifølge politiet har en person knust to vinduer i kontorlokalet i Østerveien. Ifølge de ansatte ser det ikke ut til at pøblene har vært inne i bygningen.

Innbrudd i bil

KRISTIANSAND: Klokken 06.27 fikk politiet melding om at tyver hadde stjålet en CD-spiller og penger fra en parkert bil i Kongsgård Allé på Lund. Bilen er en blå Opel Vectra.