Kjørte med promille

KRISTIANSAND: En 39 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet av utrykningspolitiet (UP) i Vågsbygdveien ved 22-tiden, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

Brann i Grimstad

GRIMSTAD: Politi og brannvesen måtte rykke ut til Binappgaten klokken 23, etter melding om en ulmebrann i et kjellertak. Brannvesenet fikk fort kontroll over brannen, og ingen personer kom til skade. Årsaken etterforskes.

UP tok to lapper

MOSBY: En 23 år gammel mann fra Vestlandet fikk førerkortet beslaglagt på stedet, da UP målte han til 118 km/t i 70-sonen. Litt senere, da patruljen hadde forflyttet seg til Skarpengland, ble en 19 år gammel mann fra Byglandsfjord tatt for å kjøre 91 km/t i en 60-sone. Også han fikk førerkortet beslaglagt.

Tatt med hasj

KRISTIANSAND: En 25 år gammel kvinne fra Kristiansand er anmeldt — og blir sannsynligvis bøtelagt – for å være i besittelse av 4 gram hasj. Hun ble pågrepet i Kristiansand sentrum.

Full i grøfta

KRISTIANSAND: Ved Bronseplassen i Høvåg havnet en 19 år gammel lokal mann i grøfta med pappas bil i natt. Mannen kom fra ulykken i god behold, men ifølge politiet var han ikke edru. Han måtte dermed avlegge blodprøve, og kan vente seg et oppgjør med lovens lange arm.

Datamaskin stjålet

LYNGDAL: En pc er stjålet fra Gjenvinning Sørvest i løpet av natta. Tyvene brøt seg inn en dør, og Lyngdals-politiet er onsdag formiddag på stedet.

Dame skadet i kollisjon

GRIMSTAD: En 19 år gamme kvinne er brakt til sykehus etter at to biler kolliderte i Fjæresvingen i morges. Kvinnen, som var fører av en Ford Escort, skal være skadet i bein og hode. Føreren av den andre bilen, en Renault Laguna, kom fra ulykken uskadet.

Uten førerkort, med amfetamin

ARENDAL: I en kontroll i krysset mellom Vestre og Østre gate stoppet politiet en 19 år gammel kvinne fra byen. Hun kjørte uten førerkort, og det ble i tillegg funnet amfetamin på henne.