**GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

00.50** En 21 år gammel mann ble bøtelagt for urinering på offentlig sted i Grimstad.

**KRISTIANSAND: Legemsfornærmelse

00.45** Det oppstod knuffing da en 18 år gammel kvinne mistet sine eiendeler på gaten. En 25 år gammel kvinne tråkket på eiendelene og dermed var bråket i gang. De to kvinnene skal ha knuffet i hverandre før kvinnen som eide tingene satte foten ned og slo til den andre kvinnen.

**VENNESLA: Ubudne gjester utførte skadeverk

01.15** En privatfest i Auragården i Vennesla tilkalte politiet da flere ubudne gjester troppet opp på døren og ville inn. Etter å ha blitt nektet adgang, slo gjengen seg vrang og utløste brannalarmen på stedet og sprutet med et pulverapparat på gulvet. Det vil bli vurdert anmeldelse av forholdet.

KRISTIANSAND: Tråkket feil — falt i vannet

KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

Fra Vestre Strandgate innbrakte politiet en 35 år mann fra Setesdal for å ha urinert på offentlig sted. Mannen var alt annet enn imøtekommende og ble i tillegg innlagt i arresten. Mannen vil bli anmeldt og bøtelagt for forholdet.

ARENDAL: Nisseslagsmål

**KRISTIANSAND: Drakk på offentlig sted

02.30** En person ble anmeldt for drikking på offentlig sted i Dronningensgate i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Drakk på offentlig sted

02.30** En 27 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt, bøtelagt og dimittert etter å ha drukket øl i Dronningensgate i Kristiansand. Vedkommende fikk et forelegg på 3000 kroner for forholdet.

**ARENDAL: Kastet flasker på forbipasserende

03.10** Ifra en hjørneleilighet på kjøpesenteret Amfi Arena i Arendal ble det kastet flasker på forbipasserende. Politipatruljen innbrakte to menn på 20 og 22 år for flaskekastingen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i sentrum

03.40** I Vestre Strangate i Kristiansand brøt det i natt ut slåsskamp mellom to menn. En patrulje på stedet ba om bistand for å hanskes med de to kamphanene. De to patruljene innbrakte hver sin mann på henholdsvis 19 og 20 år fra Kristiansand for ordensforstyrrelse.

**MANDAL: Nektet adgang til pub

03.41** En beruset mann ble nektet adgang til en av byens puber. Mannen nektet imidlertid å etterkomme kravet og henvendte seg til politipatruljen på stedet for å komme seg inn på puben igjen. Da dette ikke var noe politiet kunne bistå med skjelte mannen tjenestemennene ut og ramset opp en rekke ukvemsord. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

Fvn.no oppdaterer loggen