KVINESDAL: Voldshandlingen fant sted i og utenfor en sentrumsnær leilighet i Kvinesdal i januar i år. Offeret som nå er 30 år gammel, var etter mishandlingen sykemeldt i flere uker.

Helt umotivert ble offeret sparket og slått i ansiktet, da han oppsøkte en leilighet i Kvinesdal der det var full fest, for å spørre hvem som kastet flere ølflasker på bilen hans.

De to gjerningsmennene på henholdsvis 19 og 29 år var begge på festen, men hevdet i retten at de på grunn av stort alkoholinntak ikke husket stort. Flere vitner kunne imidlertid fortelle at disse og en tredjemann var sammen om voldshandlingene.

Det var natt til søndag 9. januar i år at den grove volden fant sted. Offeret ble slått og sparket i hodet og mot overkroppen til han gikk i bakken. Mens offeret ble liggende hjelpeløs på bakken sammenkrøpet i fosterstilling, fortsatte de tre å slå og sparke ham.

Offeret kjørte bil denne kvelden, og var i motsetning til de tre voldelige kvindølene, helt edru.

De to dømte må også betale drøye 1500 kroner i erstatning til offeret. Den eldste gjerningsmannen må også ut med 4000 kroner i saksomkostninger.