LILLESAND: Med en porsjon av den populære retten feirer Brasseriet i Strandgaten i Lillesand ettårsjubileum. I tillegg kan de nå tilby sine gjester trådløs internettkopling, og snart blir det utstilling av Lillesands billedkunstner Ronald Jakobsen.Han har derfor grunn til å smile, Paul Otto Henriksen, selv om det første året har vært tøft. Men han har stor tro på at kommende år skal gå i pluss.Og så var det dette med spareribs, da. Man skulle tro at et spisested på bryggekanten i Lillesand helst ville servere fersk fisk og skalldyr til sine gjester? Men, nei da. Etter at Erik Sturk hadde overbevist Henriksen og slakter Eide om at denne oppskriften fra Chicago var noe å satse på, har det tatt helt av. Nå kommer spisegjester fra hele Sørlandet for å spise spareribs, og oppskriften er hemmelig. Den gir ikke Henriksen fra seg.Nå er han i full gang med å forberede sommersesongen, og menyen kan by på mye annet godt, det er ikke alle som spiser spareribs. Og før 17. mai blir det utstilling av Ronald Jakobsens bilder, lover restauratøren på bryggekanten.