**ARENDAL: Mindreårig innbrakt

00.44** En 17 år gammel jente ble innbrakt for drikking på offentlig sted. Jenta ble hentet av sin mor og fikk et forelegg på 3000 kroner.

**ARENDAL: Våt bot

01.14** En 34 år gammel mann fra Arendal anmeldes for drikking og uriniering på offentlig sted. 34-åringen kan vente seg en bot på 4-6 tusen kroner.

**FARSUND: Solstudio ranet

01.30** Politiet fikk melding om innbrudd på Vanse Solsstudio. Tyver har brutt opp flere automater. Ukjent hvor stort beløp det er snakk om.

ARENDAL: Amok på restaurant

**KRISTIANSAND: Støyete kvinne (41)

02.12** Politiet forsøkte å roe ned en 41 år gammel kvinne i Tordenskjoldsgate. Kvinnen skriker og bråker, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

FARSUND: Kvinne slo politimann i ansiktet

**KRISTIANSAND: Ville ikke fjerne seg

03.19** En 31 år gammel mann fra Kristiansand nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra 7-Eleven i Margkens gate.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

03.30** Politiet fikk melding om en vanskelig gjest på Havanna Restaurant i Vestre strand gate. En 25 år gammel mann fra Aunadal ble satt håndjern på av stedets vakter. Politiet tok over da de kom til stedet. 25-åringen er anmeldt for åndsforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Uprovosert vold

03.48** En 24 år gammel mann fra Grimstad falt i bakken etter å ha blitt slått av en 25 år gammel mann utenfor Rivalen pub. Volden skal ha vært uprovosert. 25-åringen forsøkte å løpe fra politiet, men ble raskt innhentet. I politibilen ble han krakilsk og knuste blant annet plexiglass-rute.

KRISTIANSAND: Urinerte på politistasjonen

**SØGNE: Butikktyveri på Tangvall

14.30** Vaktselskapet tok en butikktyv på Tangvall.

**KRISTIANSAND: Stjal bærbar pc

15.00** En pc er stjålet fra en leillighet i Tranestien. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av fredag kveld. Tyvene brøt seg inn gjennom et vindu.

**KRISTIANSAND: Stjal felger på Mosby

15.10** Fire dyre aluminiumsfelger er i løpet av natta stjålet fra baksiden av et hus på Mosby.

**MANDAL: Knuste vindu i leilighet

15.15** Et vindu i en leilighet i Lars Rødlandsven er knust. Det hadde vært folk inne, men det ser ikke ut til at noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innrudd på Justvik skole

16.05** Alarmen ble utløst på skolen og to vinduer stod åpne da politiet kom. Foreløpig er det ikke klart om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Pipebrann på Lund

16.38** Det oppstod pipebrann i en leilighet i Ole Bullsgate. Brannen spredde seg ikke.

SØGNE: Stakk av etter twistpose-tyveri

**BYKLE: Innbrudd på hytte

18.15** En gang mellom midten av oktober til i dag har det vært innbrudd på en hytte på Hartevassnuten. Tyvene har knust et vindu og stjålet blant annet et stereoanlegg, en radio og drikkevarer.

**LILLESAND: Pipebrann i Høvåg

19.00** Nok en pipebrann for dagen — denne gangen på Kjøstveit i Høvåg. Heller ikke her spredde brannen seg.

**SØGNE: Kastet ølflasker på politibil

22.30** Det var mye feststemt ungdom på Austvigheia i Søgne lørdag kveld. Så mye at én politibil ble for lite for å roe dem ned.

— De skrek og sjenerte naboer. Det måtte to patruljer til for å roe dem ned, for da det bare var én, begynte de å kaste ølflasker på bilen, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt.

Ved midnatt var ingen innbragt etter bråket.

**KRISTIANSAND: Ungdomsbråk på Hånes

00.00** En gjeng med litt utagerende ungdom skapte bråk da de sannsynligvis ventet på bussen i Kirsebærveien. Politiet dro ut for å roe ned ungdommene.