Innbrakt for øldrikking

ARENDAL: En 16 år gammel gutt ble natt til lørdag innbrakt av politiet og anmeldt for å ha drukket øl på gaten i Arendal sentrum. Gutten var også tidligere på kvelden blitt tilsnakket av politiet for samme forhold.

Falsk legitimasjon

KRISTIANSAND: En tenåringsgutt ble litt over midnatt natt til lørdag tatt av politiet etter å ha prøvd å komme inn på et utested ved hjelp av falsk legitimasjon.

Stakk fra drosjeregning

GRIMSTAD: Politiet assisterte ved halv ett-tiden natt til lørdag en drosjesjåfør i Grimstad, etter at passasjerene stakk fra regningen. En person ble anholdt, og har forpliktet seg til å sørge for at regningen blir betalt.

Fem uskadet fra båthavari

ARENDAL: Like før midnatt natt til lørdag braste en 50 fots båt i millionklassen på grunn ved Lakseskjæret utenfor Tromøya. Det ble slått hull i skroget, men ingen av de fem ombord ble skadet. Det var en hyttenabo som hørte braket, og meldte fra til politiet. Hovedredningssentralen sendte redningsskøyta til stedet.

Båten er fra Sandefjord. Det er ikke mistanke om promillekjøring. Det var stille på sjøen da båten kjørte på skjæret.

To mistet førerkortet

VENNESLA: En 30 år gammel kvinne fra Kristiansand og en 20 år gammel mann fra Vennesla, ble fredag kveld fratatt førerkortet etter å ha kjørt for fort i Vennesla. Det var på riksvei 405 ved Grovane stasjon at de to kjørte i henholdsvis 89 og 106 km/t i 60-sonen.

Ringte inn falsk brannmelding

KRISTIANSAND: Brannvesenet rykket fredag like før klokken 23.00 ut til det de trodde var en husbrann i Vågsbygd. Det viste seg at meldingen var falsk. Politiet kjenner identiteten til personen som ringte 110-sentralen og varslet brann.

Truet eks-samboer med jernstang

KRISTIANSAND: En 31 år gammel mann fra Kristiansand er i tingretten dømt til å betale 5000 kroner i bot etter å ha truet sin tidligere samboer med en to meter lang jernstang for over to år siden. Trusselen skjedde da kvinnen hentet ut tingene sine av leiligheten på Jærnesheia hvor de to hadde bodd fram til samlivsbruddet. Kvinnen stakk av og fikk alarmert politiet. Det var flere vitner til trusselen. 31-åringen er tidligere dømt for underslag i 2000 og er bøtelagt for skadeverk i februar 2003.