KRISTIANSAND: — De som var på jobb onsdag kveld, fikk bare beskjed om å rydde lokalene, fordi restauranten ikke skulle åpne dagen etter, forteller en av de ansatte. I løpet av dagen fikk alle de andre samme beskjed.

— Vi har fått vite at eier har gitt opp, og at oppbud er innlevert til Kristiansand skifterett, forteller en av de ansatte. Innehaver Marie Kristine Calisch er i utlandet og ikke tilgjengelig.

Av de 11 ansatte, var fire på heltid og sju på deltid.

Den ansatte, som ikke ønsker sitt navn i avisa, sier de ansatte sitter igjen med en følelse av at de er blitt lurt.

— Vi føler at verken kjeden Mammamia Norge eller utleier Entra Eiendom har gjort noen anstrengelser for å berge driften. Innehaver hadde til slutt ikke annet valg enn å kaste inn håndkleet, sier vedkommende.

Dermed fikk Mammamia et kort liv i Kristiansand. Spisestedet åpnet dørene den 27. mai i år, samtidig med åpningen av Postgården shoppingsenter.

— Både Mammamia og andre leietakere i det nye senteret har slitt økonomisk. Senteret fikk en dårlig start, fordi ikke alle butikkarealene var fylt opp. Publikum, og omsetning sviktet.

— Vi har slitt med høye leiepriser, samtidig som utleier har gjort fint lite for å bedre på problemene med publikumstilstrømningen sier den ansatte.