**FLEKKEFJORD: Boliginnbrudd

05.15:** En familie våknet av at det pågikk innbrudd i huset ders. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Promillemistanke

06.29:** En bilist i Gyldenløves gate ble stoppet mistenkt for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Personens førerkort ble beslaglagt på stedet.

**SONGDALEN: Farlige forbikjøringer

07.00:** En taxisjåfør ble stoppet ved Farvannet etter at angivelig å ha gjennomført flere farlige forbikjøringer. Politiet tok førerkortet til mannen på stedet.

I løpet av natta har politiet fått melding om 4-5 tilfeller av dyrepåkjørsler. Både elg og rådyr har hatt en dårlig natt. Det samme gjelder forøvrig for Viltnemnda, som har hatt flere oppdrag knyttet til påkjørslene.

KRISTIANSAND: Forlatt bil

I morgentimene fikk politiet melding om en forlatt bil med nødblink og varseltrekant i bunnen av Flekkerøytunnelen. Politiets melder mente at bilen hadde kommet ryggende nedover tunnelen. Da patruljen kom til stedet var ingen i nærheten. Undersøkelser av bilen viste at den ikke var fremstilt for EU-kontroll og bilen ble derfor avskiltet.

**BYGLAND: Hytteinnbrudd

09.32:** Det ble meldt om hytteinnbrudd på Longerak i Bygland. Lensmannskontoret skal på befaring.

BYGLAND: Bomkasse brutt opp

I nærheten av hytta omtalt overfor, ble en kasse for bompenger funnet brutt opp. Det er funnet skjærebrenner-relatert utstyr i området og politiet skal på befaring.

**ARENDAL: Innbrudd

10.29:** Relativt store verdier er stjålet fra Idrettens hus på Stoa i Arendal. Gjerningspersonene skal dessuten ha skåret hull i en plasthall og knust en rute i en varebil.

**MANDAL: Grovt tyveri

10.52:** Det ble meldt om tyveri fra Støperiveien i Mandal. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse på stedet. Noe tjuvgods er funnet i nærheten.

ARENDAL: Tyveri av båt

12.41: En Askeladden 505 utstyrt med en 75 hesters Yamaha-motor er meldt stjålet fra Eydehavn.

**BYGLAND: Tatt i fartskontroll

15.01:** 13 personer ble ilagt et forenkelet forelegg etter å ha kjørt for fort i 50-sonen langs riksveg 9 ved Skomedal. En sjåfør fikk førerkortet beslagholdt etter å ha holdt 80 kilometer i timen. Kontrollen ble holdt mellom klokken 12 og 14.