TVEDESTRAND: Trafikkulykke

22.04: En bil kjørte i autovernet i en sving og havnet i fjellveggen. To personer ble kjørt til sykehus eller legevakt. Totalt satt fem personer i bilen.

RISØR: Boligbrann

22.45: Trolig var lynet synderen da det begynte å brenne i en bolig på Kalveknatten i Risør. Et hus fikk skader på loftet da det tok til å brenne. Folkene i huset kom seg ut og ingen ble skadet.

GRIMSTAD: Råkjørte på E18

UP lå bak en BMW som holdt høy fart på en tre kilometer lang strekning. Gjennomsnittsmålingen viste at mannen holdt 140 km/t på en strekning med 80-grense. Sjåføren, en mann i begynnelsen av 30-årene, anmeldes for forholdet.

ÅMLI: Boligbrann

23.50: Det ble meldt om et kraftig lynnedslag i et bolighus på Nelaug. Lynet skal ha slått ned i det elektriske anlegget. Vaskemaskinen skal ha blitt kastet ut av en benk og ut på gulvet. Ingen personer kom fysisk til skade.

MANDAL: Boligbrann

00.45: Lynet slo ned i en bolig i Moneslia. Elektriske artikler og sikringer ble utsatt for skade.

MANDAL: Slåsskamp

To personer begynte å slåss på Bryggekanten Restaurant i Mandal. Det er uklart om noen av de involverte vil anmelde saken.

VEGÅRSHEI: Låvebrann

02.20: En låve uten dyr brant ned til grunnen på Skeimo i Vegårshei i natt. Noe utstyr var i låven og dette gikk tapt. Politiet mener at lynnedslag kan være årsaken til brannen.

GRIMSTAD: Full polakk

02.50: En meget full polakk ble stoppet da han kom kjørende ved Grimstad. Mannen var så full at han ikke kunne gjøre rede for seg og hadde heller ikke id-papirer på seg. Dermed endte kjøreturen i drukkenskapsarresten.

MANDAL: Utforkjøring

02.50: En bil havnet utfor veier ved Valand i Mandal. Politiet fant ikke bilføreren på ulykkesstedet, men meldte seg for politiet i nærheten av ulykkesstedet. Han ble kjørt til sjekk og fremstilling på legevakta.

**TVEDESTRAND: Innbrudd på institusjon

06.12** fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd på en institusjon for utviklingshemmete i Tvedestrand. Tyvene hadde rotet rundt, og stjålet medisiner fra et medisinskap.

**SØGNE: ATV

06.50** ble en 17 år gammel gutt stoppet på en uregistrert ATV inne på industriområdet på Lohnelier. ATV-en hadde heller ikke noe rammenummer, og 17-åringen hadde problemer med å dokumentere eierforholdet. Politiet tok derfor beslag i ATV-en frem til eierforholdet kan dokumenteres. Det er laget en anmeldelse og sak på forholdet.

**IVELAND: Tyveri av datamaskin

08.29** fikk politiet melding om innbrudd på en arbeidsplass på Vatnestrøm. En ansatt kom på jobb og oppdaget en person som løp av gårde med en datamaskin under armen. Tyven hoppet inn i en ventende bil og forsvant fra stedet.

**IVELAND: Stjal motorsykkel

08.33** Fikk politiet melding om tyveri av en motorsykkel fra utsiden av et hus på Vatnestrøm. Ifølge forklaringen politiet har mottatt skal kona til melder ha stått og snakket med en person på utsiden av huset. Denne personen skal plutselig ha hoppet opp på motorsykkelen til mannens kone og stukket av gårde med den.

**MANDAL: Innbrudd i telt

08.45** fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i tre telt i Holumsveien. Det viste seg at tyvene hadde vært inne i tre telt og stjålet bilnøkler fra noen bukselommer inne i teltene. Tyvene har så låst seg inn i noen biler som stod parkert på stedet og stjålet penger, gps og et nytt videokamera.

**KRISTIANSAND: Kø

10.31** fikk politiet melding om at den østgående trafikken stod bom stille i området rundt Dyreparken. Politiet sendte ut en patrulje, og klokken 11.53 gikk trafikken som normalt igjen. Køen oppstod på grunn av det var mange mennesker som skulle inn i parken.

**ARENDAL: Blotter på badeplass

10.40** fikk politiet en klage på en blotter på badeplassen i Kittelsbukt. Da politiet kom til stedet var blotteren borte.

**GRIMSTAD: Uvettig båtkjøring

14.00** stanset politibåten i Grimstad en 35 år gammel kvinne på utsiden av Moysand camping. Kvinnen, som kjørte en zodiac gummibåt med vannjetmotor, ble anmeldt for uvettig kjøring.

**GRIMSTAD: Gutt påkjørt av bil

17.07** fikk politiet melding om at en ni år gammel gutt var blitt påkjørt av en bil. Skadene på gutten ble betegnet som skrubbsår, og ifølge vitner skal ikke bilen ha holdt høy fart. Politiet har derfor ingen mistanke om at påkjørselen var noe annet en vanlig ulykke.

GRIMSTAD: Stjal veske under korøvelse

Politiet fikk i kveld melding om at tre gutter hadde tatt seg inn i kjelleren til Søm kirke mens det pågikk korøvelse i kirken og stjålet en veske. Politiet mistenker tre gutter i 16 års alderen.