KRISTIANSAND: — Det har vært veldig travelt med mye fyll og bråk, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

En av episodene i natt gjaldt en kranglevoren mann som lagde kvalm på Pizza Crown på hjørnet av Tollbodgata og Vestre Strandgata. Bråket startet omkring klokken 02 natt til søndag.

Slagsmål: Flere måtte gripe inn da det ble en amper stemning i Vestre Strandgate i natt. Foto: Vegard Nekstad Foto: Vegard Nekstad

Etter å ha stelt i stand bråk inne på Pizza Crown, ble mannen bedt om å forlate stedet av betjeningen.

På utsiden skal mannen ha fortsatt å yppe til bråk og langet ut mot personene som stod på utsiden av stedet.

Politiet fikk meldingen om bråket via dørvaktene på Havana klokken 02.25. Da politiet ankom stedet satte de foten ned og pågrep mannen da han likegodt sparket til et skilt i krysset ved Ernst hotell.

— Han er anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted, samt for å nekte etterkomme politiets ønske om å fjerne seg fra stedet, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset.

20-åringen blir pågrepet av politiet etter å ha stelt i stand bråk og nektet å etterkomme politiets anmodning om å fjerne seg fra stedet. Foto: Vegard Nekstad Foto: Vegard Nekstad