KRISTIANSAND: Søndag 31. mai oppdaget Yngvar Tryfoss en bulk i passasjersiden på bilen sin, som stod parkert på Korsvik Marina.

— Det var tydelig at noen hadde kjørt inn i bilen. Jeg visste at det var et webkamera på Korsvik Marina, og håpte det hadde fanget opp hva som skjedde, fortalte Tryfoss til fvn.no den gang.

Anonymt tips

Det viste seg at webkameraet på Korsvik, som fvn.no viser bilder fra på nettkamera-siden, hadde fanget opp det hele. Klippet av påkjørselen ble publisert på fvn.no og på YouTube i håp om at vitner kunne gi noen opplysninger om hvem som stod bak ugjerningen.

— Påfølgende onsdag fikk jeg et anonymt tips fra en som hadde sett det hele. Han hadde til og med skrevet ned bilnummeret til bilen som kjørte inn i bilen min, forteller Tryfoss.

- Nektet først

Tryfoss tok så denne informasjonen videre til politiet, og det viste seg at bilnummeret tilhørte en sort Passat tilsvarende den som er å se på filmen.

— Siden det stemte overens reiste politiet hjem til eieren av bilen. Kvinnen som hadde kjørt bilen nektet først for å ha kjørt inn i bilen min, men etter hvert gikk hun med på at det kunne ha vært henne. Hun nektet uansett helt for å ha merket å ha vært borti bilen min. Uansett så fikk vi til slutt fylt ut en skademelding, og saken løste seg, sier han.

Fornøyd

Dette er Tryfoss svært fornøyd med.

— Jeg må få skryte litt av politiet, og så er jeg selvfølgelig glad for at det hele ble filmet. Hadde jeg ikke gått ut i media med filmen er det jo ikke sikkert at dette hadde løst seg, sier Tryfoss.

PS: Klippet av påkjørselen er nå fjernet fra YouTube.