**LILLESAND: ATV-tyveri

15.13:** En Yamaha Grizzly 660 ble meldt stjålet fra en hytte på Ulvøysund i Lillesand. Tyveriet har trolig funnet sted i natt. ATV-en har kjennemerke PT9027. **KRISTIANSAND: Trafikkuhell

16.06:** En bil kjørte inn i en annen bil ved E18 Dyreparken. Én person i den fremste bilen ytret klage over smerter i rygge og nakke og ble kjørt på legevakta.

**BYGLAND: MC-tyveri

16.28:** En KTM 530 EXC 2009-modell ble meldt stjålet fra en adresse på Senum i Bygland. Tyveriet har skjedd i natt. MC-en har kjennemerke RC6171. **ARENDAL: Båttyveri

16.45:** En 6-fots gummibåt ble meldt stjålet fra Vessøyneset ved Nidelva i Arendal.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

17.39:** Uvedkommende har tatt seg inn i en bil som stod parkert i parkeringshuset hos Comfort hotell i Henrik Wergelandsgate i Kristiansand. En GPS-mottaker er stjålet og forholdet vil bli anmeldt.

**FARSUND: Promillemistanke

17.15:** En politipatrulje på Vanse kom i ettermiddag over en mannlig mopedfører (30) som mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Tatt med dop

18.09:** En 25-åring fra Oslo ble tatt med fem gram hasj og marihuana da han ankom ferjeterminal i Kristiansand.

**ÅMLI: Trafikkuhell

19.56:** En bil fikk materielle skader i sidespeilet da en bil lå alt for langt ut i veibanen. En sort Audi stoppet ikke og kjørte bort. Politiet har vært på utkikk, men uten resultat.

**ARENDAL: Promillekjøring

20.38:** Politibåten i Arendal meldte fra om at de hadde tatt inn en båtfører de mener skal ha promillekjørt på sjøen. Båtføreren, en mann (44) fra Arendal, ble tatt inn på politistasjon og test viste at mannen hadde 1,1 i promille.

**VALLE: Trafikkulykke

20.53:** Det meldes om trafikkulykke i Valle. Les mer i egen sak.