FLEKKEFJORD: 22-åringen ble fløyet med luftambulanse til Stavanger universitessykehus etter frontkollisjonen på E 39. Han pådro seg alvorlige skader i buk og bryst, og ble opereres natt til søndag.

— Tilstanden hans er nå alvorlig, men stabil, opplyser akuttmottaket ved sykehuset til fvn.no søndag kveld.

Ulykken skjedde like etter klokken 14 i svingen ved Egenes, øst for Flekkefjord. To biler, en Volvo og en Ford Ka, var involvert. I Volvoen satt 22-åringen sammen med tre andre personer, mens føreren av den andre bilen var alene.

Politiet kan foreløpig ikke bekrefte hendelsesforløpet, men ifølge Avisen Agder skal Volvoen ha fått en sleng på seg og havnet midt i fronten på Forden.

31-åring døde

En 31 år gammel mann som satt i Volvoen døde lørdag ettermiddag på Stavanger universitetssykehus av skadene han pådro seg i kollisjonen.

Ytterligere tre personer ble skadet i ulykken. Disse ble brakt til Sørlandet sykehus i Flekkefjord. En av de skadede ble lørdag kveld utskrevet fra sykehuset mens de to andre fortsatt skal være innlagt.

— Skadeomfanget til de to andre er noe uklart, men de skal ikke være kritisk skadet, sa operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt til fvn.no lørdag kveld.

Alvorlig skadet i annen Flekkefjord-ulykke

Natt til lørdag ble en 19 år gammel mann alvorlig skadet i en utforkjøring på riksvei 44 ved Flekkefjord. Han ble lørdag operert ved Stavanger universitetssykehus for skader i brystet, samt bruddskader.

Søndag kveld får fvn.no opplyst at tilstanden hans er alvorlig, men stabil.