MANDAL: Fratatt lommebok

10.20 En eldre dame skal ha blitt fratatt lommeboken sin ved Finsnes i Mandal. En dame og en mann skal ha gjennomført udåden, men det er uklart hvordan tyveriet skjedde. Politiet var i formiddagstimene ute for å kikke etter gjerningspersonene.

LILLESAND: Trafikkuhell

10.39 En bil kjørte inn i en lastebil bakfra. En kvinne ble kjørt for behandling på sykehuset i Kristiansand.

**MANDAL: Lastebil skled inn i hus

15.17** En lastebil skled på en glatt vei i Klevebakken og havnet inntil et ubebodd hus. Huset fikk noen skader på trappa og på noen lister. En patrulje fra politiet rykket ut til stedet, og påtraff føreren. Sjåføren skulle ta kontakt med eieren av huset.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

17.17** En 23 år gammel mann fra Kristianasnd er pågrepet og satt i arresten ved Kristiansand politistasjon etter at han ble tatt med mindre mengder hasj og amfetamin ved rutebilstasjonen.

**LILLESAND: Trafikkuhell på Justøya

17.55** Politiet får tips om at en sjåfør har kjørt i grøfta ved Brekkestø på Justøya. En patrulje fra politiet reiser ut, og treffer på mannen. Vedkommende ble ikke skadet i uhellet.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu i butikk

18.31** Pøbler har knust et vindu i butikklokalene til Sjøsport i Nodeviga. Det skal ikke være stjålet noe fra lokalene, og dreier seg om et rent skadeverk, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

19.30** En 43 år gammel kvinne er innbrakt for bruk av amfetamin på en adresse i Kristiansand sentrum. Kvinnen blir anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Påkjørsel

20.30** meldes det om påkjørsel av en parkert bil. Bilen er påført skader. Den som har kjørt på bilen har ikke lagt igjen kontaktinformasjon til eieren.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

20.50** pågripes fire mindreårige etter at de skal gjennomført hærverk på en av AS Bussens busser. De fire kristiansanderne er tatt hånd om av barnevernsvakta. Tre av dem er 16 år, den fjerde er 14 år gammel.

KRISTIANSAND: Narkotikabesittelse

20.58 pågripes to unge menn som er i besittelse av hasj. Den ene setter seg til motverge under arrestasjonen. De to kristiansanderne er henholdsvis 23 og 21 år gamle.

**ÅMLI: Boligbrann

21.59** meldes det om brann i et bolighus på Øy. Ingen personer er skadet, men det oppstår store skader på huset. Hele 1. etasje er utbrent, og 2. etasje har fått store røykskader. Tre røykdykkere ble sendt inn da brannvesenet kom til stedet. Politi og ambulanse rykket også til stedet da meldingen om brannen kom fra huseier.

**KRISTIANSAND: Narkotikabesittelse

22.28** pågripes to menn i Kirkegata. De to befinner seg i en bil, hvor politiet finner noe narkotika. I tillegg er en av de to i besittelse av en kniv. De to er begge 19 år gamle.

**KRISTIANSAND: Rådyrpåkjørsel

22.55** kommer det melding om en påkjørsel av et rådyr på Ålefjærveien.