FARSUND: Slåsskamp

23.03 fikk politiet melding om at en person var blitt slått ned i Torggate i Farsund. Når politiet kom til stedet ville ikke fornærmede si hvem gjerningsmannen var. Fornærmede ble kjørt til legevakten med to skikkelige blåveiser for en sjekk.

KRISTIANSAND: Knust rute

23.11 fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu i en forretning som snart skal åpne i Skippergata. Melder opplyste politiet om at han hadde sett en gjeng som forsvant oppover i gata, men politiet klarte ikke å finne gjerningsmennene.

RISØR: Tatt på fersken

23.33 fikk politiet melding om at noen hadde pågrepet en innbruddstyv mens han holdt på med å klatre inn et vindu på Bunnpris. Politiet rykket ut til stedet, og innbruddstyven ble først brakt til legevakten en tur fordi han hadde kuttet seg en del, så ble han kjørt til arresten.

ARENDAL: Knust vindu

00.23 fikk politiet melding om at et vindu er blitt knust på motorsykkelbutikken i Blødekjær. Da politiet kom til stedet så de en dame som gikk vekk fra stedet. Damen blødde kraftig fra armen, og politiet tok henne først med seg til lege for behandling, så ble hun puttet i arresten.

KRISTIANSAND: Bråk

01.08 fikk politiet melding om at en jente var blitt slått ned i Markens. Da politiet kom til stedet var alle parter borte.

FARSUND: Trusler mot politiet

02.43 Pågrep politiet i Farsund en mann som under samtaler med en politimann ytret trusler mot han. Mannen ble kjørt til arresten i Kristiansand, og vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Slossing

02.53 pågrep politiet en mann ved hjørnet av Harveys. Vedkommende vil bli anmeldt for å ikke ha fulgt politiets anmodning.

KRISTIANSAND: Promillekjøring

03.05 stoppet politiet en mann som kjørte uten førerkort. Utåndingsprøve av mannen viste også at han hadde like i underkant av en i promille. Mannen ble anmeldt for promillekjøring.