**TVEDESTRAND: Lastebil i husvegg

16.00:** En lastebil med henger kjørte inn i husveggen på et hus ved Sagesund. Politiet mistenker at sjåføreren kjørte med promille i blodet.

**FARSUND: Kjørte i fylla

16.28:** Politiet kontrollerte en traktorfører i Vanse som de mistenkte at kjørte i beruset tilstand.

**VENNESLA: Arbeidsulykke

16.45:** Politiet fikk melding om en arbeidsulykke som skjedde like etter klokken 15. Se egen sak.

**GRIMSTAD: Fører stakk til skogs

18.49:** Politiet kontrollerte en trehjuling som forsøkte å stikke fra kontroll. Føreren forsøkte å stikke til skogs, men ble stoppet og kjøretøyet ble beslaglagt.

**GRIMSTAD: Båttyveri

19.10:** Politiet fikk melding om at en båt var stjålet fra Grimstad seilforening i løpet av dagen. Båten er en 12 fots rib — hvit og grå av farge. Båten har en 25 hk Suzuki motor, og registreringsnummer IAV 607. **ARENDAL: Trafikkuhell

19.59:** En bil kjørte av veien og fikk store materielle skader. Ingen personer ble skadet. En 22 år gammel kvinne kjørte bilen og skal ha truffet et rådyr før hun havnet i grøfta. Bilen ble tauet bort av Viking. Les mer.

**LILLESAND: Ruteknusing

23.02:** Tre gutter skal ha knust en rute i Strandgata i Lillesand. Politipatruljen i byen dro til stedet og snakket ved 23.30-tiden med huseieren. Det skal være snakk om rent skadeverk, ifølge operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt.