**MANDAL: Innbrudd

22.17:** Kulturfabrikken i Mandal meldte om innbrudd i går kveld. Tyven hadde funnet en nøkkel som lå gjemt ved lokalet og tatt seg inn. Det er uklart hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Innbrudd

22.36:** I løpet av helga har det vært innbrudd i en bolig i Grimstad. Verandadøra er brutt opp og huseieren hadde sent i går ikke oversikt over hva som er stjålet. Innbruddet settes i forbindelse med et annet innbrudd i samme område.

**KRISTIANSAND: Kjørte ned lyktestolpe

23.19:** Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Kastet fra seg piller

23.45:** En bilist kastet fra seg piller i forkant av en politikontroll. Føreren ble anmeldt for besittelse av pillene og for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Tatt i tollkontroll

00.42:** Tre nordmenn ble stoppet i en tollkontroll etter å ha kommet inn med Superspeed ved midnatt. Den ene var i besittelse av noen gram marihuana, mens en annen av de tre var i besittelse av et bankkort som ikke tilhørte noen i bilen. De ble alle tre kjørt til arresten.

**ARENDAL: Uten førerkort

00.47:** En bilist uten gyldig førerkort stoppet på E 18 ved Brekka i Arendal.

**ARENDAL: Klammeri

01.23:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Gikk i veien

04.56:** En person gikk på E 18 mellom Stoa og Harebakken. Politiet plukket opp personen og fant samtidig mindre mengder narkotika. Resultatet ble at personen fikk rom i politiarresten.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

08.56: En bil kjørte i en stolpe slik at strømledningen ble hengende i lufta. Uhellet skjedde mellom Stemmen og Mosby. Det ble meldt om at det var veldig glatt på stedet.

Politiet rykket ut for å dirigere trafikken. Det endte opp med at patruljen kjørte sjåfør og to barn til legevakta for sjekk. Vegtrafikksentralen ble bedt om å strø.

BYKLE: Tyveri

En Tredal-henger (1994-modell) ble meldt stjålet fra Hovden rørleggerservice. Hengeren ble stjålet fra et lagerområde. Fra samme område ble også en snøfreser stjålet.

**SØGNE: Tyveri

09.57:** I løpet av siste dager er en sort spraylakkert sykkel stjålet fra Tangvall skole.

**LILLESAND: Trafikkuhell

09.57:** To biler involvert i to trafikkuhell ved Moi i Høvåg. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

10.23:** En personbil og en trailer kolliderte på E 18 i Timenesbakken.

VENNESLA: Innbrudd Det meldes om tyveri av ringer fra solstudioet på Kvarstein. Tyveriet skal ha skjedd lørdag.