KRISTIANSAND: — Solgt for 5000 kroner, kunngjorde auksjonarius Ivar Bronebakk, etter at 2-300 fremmøtte fulgte den spennende budrunden.

Bare to menn bød på pølseboden. Men kjøperen steg ikke fram for å la seg fotografere. Tvert om, han dro jakken over hodet og virket heller beskjemmet over å ha gjort et kjøp som andre betegner som muligens godt.

Muligens, fordi ingen fikk teste om gassutstyret er operativt.

Uansett fikk kjøperen et vaffeljern på kjøpet, pluss haugevis av drikkebegre.

Og en feiekost.

  • En slik vogn, cirka ti år gammel, selges for 30.000 til 70.000 via internett, fortalte mannen som ga seg da eget bud på 4800 kroner ikke ga hammerdunk fra auksjonarius.

En talsmann for Falck, som organiserer de tradisjonsrike auksjonene på vegne av politiet, mente å vite at pølseboden ble gjenglemt på Odderøya etter fjorårets Quart. En annen fortalte at kjøperen skal selge pølser fra boden på Hove og årets rockefestival.

Eva Nesheim Farias hadde ikke noe imot navn og bilde i avisen. Hun dro på auksjon for å kjøpe ny sykkel etter at den gamle ble stjålet fra Lund i høst.

Hva som skjedde?

Kvinnen fant igjen sin egen sykkel, med det karakteristiske festet til barnevogn for to. Og kurv til valpen foran. Hun poserte mer enn gjerne.