VIGELAND: Politiet fikk første melding fra den ville festen på Vigelandsstua klokken 22.21 lørdag kveld. Da ble en 21 år gammel kvinne fra Lindesnes bragt inn og kjørt i arresten for å ha forårsaket bråk på stedet.

Klokken 22.57 måtte politiet nok en gang rykke ut da de fikk en telefon om at festen nå var tatt helt av. Flere personer ringer inn, og forteller at folk har begynt å slå hverandre med flasker. Både politi og ambulanse rykker nå ut til stedet og kommer over en person med skader i ansiktet. Personen har kommet på døra til en privat bolig i området og bedt om hjelp.

Ambulansen tar med seg to personer med kuttskader i hodet til legevakta, mens politiet pågriper en 18 år gammel mann fra Mandal og en 23 år gammel mann fra Vennesla, som nå er mistenkt for legemsfornærmelse.

Den ene av de to pågrepne holdt på å slå en annen i hodet med en flaske da politiet pågrep han.

— Det var helt vilt og veldig skremmende. På det verste var det noen som tok frem en brannslange for å prøve å løse opp slåsskampen. Jeg hørte også noen si: Jeg vil ikke dø, sier en ansatt ved ungdomsdiskoteket Asterix, som ligger vegg i vegg med Vigelandsstua.

Asterix er et rusfritt diskotek, og flere av ungdommene som var til stede her lørdag kveld ble svært skremt av den ville slåssingen, kan den ansatte fvn.no har snakket med opplyse.