**KRISTIANSAND: Urinerte på gata — fikk 4000 kroner i bot

00.35** Fra Kirkegata i Kristiansand innbrakte politiet en 45 år gammel mann til politistasjonen for å ha urinert på offentlig sted. Mannen fikk et forenklet forelegg på 4000 kroner for forholdet. Mannen vedtok forelegget på stedet.

KRISTIANSAND: Stakk av uten å betale

01.15 En drosjesjåfør ba politiet om assistanse etter at en av hans passasjerer stakk av uten å betale for turen. Vedkommende forsvant inn i en privatbolig i nærheten av stoppstedet. Politiet rykket ut og fikk kontakt med huseier. En person i huset kom ut gjorde opp betalingen på vegne av passasjeren.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på utested

01.15** På utestedet Twist & Shout røk to karer i tottene på hverandre. Et ølglass ble knust i tumulten og en av kranglefantene skar seg på det knuste glasset. Mannen ble brakt til legevakten for en sjekk. Politiet avventer en eventuell anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

01.45** En 27 år gammel mann fra Kristiansand vedtok en bot på 4000 kroner etter at han ble tatt for å ha urinert i Dronningensgate i Kristiansand.

**RISØR: Kjørte uten førerkort

01.55** En 40 år gammel mann fra Oslo ble tatt for å kjøre uten førerkort. Mannen vil få en bot for forholdet.

MANDAL: Ti bilister mistet lappen

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

04.30** En 31 år gammel mann bosatt på Østlandet ble stoppet av en politipatrulje i Vestre Strandgate mistenkt for å kjøre uten førerkort. Mannen, som er en kjenning av politiet, har kjørt uten førerkort ved tidligere anledninger. Mannen vil motta en bot for forholdet.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

05.15** Politiet pågrep to menn fra Kristiansand på henholdvis 25 og 26 år for bestittelse av hasj. Mennene ble pågrepet ved Gartnerløkka i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Hærverk på biler

09.30** Politiet fikk melding om to parkerte biler i Prost Lassens gate på Grim som var blitt påført skader i løpet av natten.

  • Den ene bileieren skal ha våknet av bråk i syv-tiden på morgenen. Eieren noterte da ned skiltnummeret til en bil han observerte i gaten, sier operasjonsleder Jørgensen.

Jørgensen opplyser om at politiet nå leter bilen og eierne av den.