Se video fra TV Sør om saken her.

KRISTIANSAND: — Jeg hørte bare datteren (16) min stå på trappen og rope "mamma, mamma, du må hoppe, du må hoppe", sier Anita Fuentes til fvn.no.

Da hun skulle starte bilen tirsdag morgen utenfor hjemmet på Møllevannsveien i Kristiansand fikk hun seg en svært ubehagelig opplevelse.

— Jeg skulle starte bilen i dag morges. Da jeg startet bilen gav den full gass, så jeg stanset den og ringte mannen min, sier Fuentes. Hun reagerte på at bilen deres, en Chrysler Voyager, ikke låt helt som den skulle. Etter å ha snakket med mannen bestemte hun seg for å starte bilen opp igjen. Da skjedde det utenkelige.

— Jeg satte bilens automatgir i revers. Da bare tok den avgårde på egen hånd, sier Fuentes, tydelig sjokkert og oppbrakt etter hendelsen.

Kjørte i en sinnsyk fart Uten mulighet til å kontrollere bilen, og med datteren ropende på trappen, tenkte Anita at hun på en eller annen måte måtte komme seg ut av bilen.

  • Jeg fikk panikk. Bilen gikk i en sinnssyk fart, forklarer hun.

Hun vet ikke helt hvordan, men på en eller annen måte klarte hun å kaste seg ut av bilen som raste rundt i full fart. Til alt hell klarte hun å gå klar av bilen, som nå kjørte rundt i ring.

Raste gjennom gjerdet -Bilen kjørte tre ganger i ring helt alene. Først gikk den ut i hagen, så raste den gjennom gjerdet og deretter ut i veien for derretter å rase inn i hagen igjen, sier hun.

Selv om hun klarte å unngå å bli truffet av bilen i det hun kastet seg ut, slo hun seg i hodet. Men mest av alt ble hun fryktelig redd for barnet sitt. Fuentes er nemlig gravid i 4. måned.

— Jeg tenkte med en gang på ungen min, sier Funtes. Hun oppsøkte legen straks etter episoden. Der fikk hun konstatert at alt stod bra til med babyen.

Så det hele fra vinduet

Anita Fuentes svigerinne, Jorunn Skeie, som bor rett over veien for Fuentes ble vitne til den uvirkelig hendelsen. Skeie hørte et forferdelig smell da hun gikk til vinduet og så Fuentes bil spinne i en voldsom fart på utsiden.

  • Jeg ble vettskremt. Jeg så bare bilen kjøre helt vilt. Det føltes som om den gikk i 190. Det var verre enn den verste actionfilm. Helt vilt var det, sier Skeie, som ble vettskremt av det hun ble vitne til.

Stoppet av seg selv til slutt Etter å ha rygget rundt i ring i høy hastighet tre ganger endte bilens ferd til slutt i veikanten. Der ble den stående og spinne så røykskyen stod.

— Det røk så mye at jeg var redd at den skulle eksplodere, men så stoppet den bare av seg selv, forteller hun.

— Det var ingen som kunne stoppe den, slik den kjørte, sier Fuentes.

  • Så hva tenker du om å kjøre bil igjen etter en slik episode? Frister det?

— Å nei, langt derifra, slår hun fast og sier at episoden har satt en skikkelig støkk i henne.

— Jeg hadde sikkert englevakt, sier hun og legger til: - Alt jeg tenkte på mens det stod på var at jeg måtte komme meg ut. Og nå er jeg bare forferdelig glad for at det gikk godt med babyen, sier hun.