MANDAL: — Jeg ble faktisk lurt med på programmet av tre jentene jeg bor sammen med i Oslo. Først fisket de ut av meg hvem av jentene i programmet jeg likte best, før de meldte meg på uten at jeg visste om det. Plutselig var jeg med i programmet, smiler Tronstad.

Blant mange søkere ble Tronstad en av drammenseren Christines (23) ti utvalgte søkere. Første program i serien ble vist denne uken. Der ble fire av sjekkerne sendt hjem, mens mandalitten kom gjennom nåløyet.

— Det var jo spesielt å se seg selv på tv, jeg var litt nervøs foran premièren. I tillegg var det litt merkelig å skulle konkurrere med andre om ei jente. Men når jeg først ble valgt ut så tok jeg utfordringen på strak arm. Christine er også ei kjempejente, sier Tronstad.

— Kameratene mine spurte om jeg var blitt stein gal når de hørte at jeg skulle være med i programmet, forteller han.

Programmet som er blitt svært populært i Sverige, ble lansert i Norge på TV3 forrige mandag. I programmet er det tre single mødre som søker kjæreste. Innspillingen av serien ble gjort på nyåret, men mandalitten som holder på med siste innspurt av politihøyskolen i Oslo, vil selvsagt ikke røpe hvem som ble Christines nye kjæreste.

— Det får du heller se de neste ni mandagene, smiler han.

Tronstad forteller at han etter premièreprogrammet har sett seg nødt til å få hemmelig telefonnummer.

— Plutselig fikk jeg masse meldinger på telefonen fra folk jeg ikke kjenner, sier han.