BYGLAND: — Kvinnen hørte et forferdelig leven og søkte derfor tilflukt i kjelleren sammen med en nabo, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Gunn Lieng, til fvn.no.

Politiet sendte umiddelbart en patrulje til stedet for å bistå de livredde kvinnene. Da patruljen kom til stedet, fant de inntrengeren. Det viste seg å være en annen kvinnen.

— Hun forklarte til politiet at hun hadde tatt seg inn i huset fordi hun ble forfulgt og trengte hjelp, opplyser Lieng.

Huseieren kjente kvinnen som ble pågrepet i huset.

— De skulle ordne opp seg i mellom i løpet av dagen, sier Lieng.

MIstenkte i saken er en 45 år gammel kvinne.

**KRISTIANSAND: Stakk fra regninga

00.38** Politiet ble kontaktet da en ung mann nektet å betale for varene han kjøpte på Shell Fidjane i natt. Mannen skal ha vært inne på bensinstasjonen sammen med en annen person. Kameraten skal ha betalt for varene. Politiet reiset ut til stedet med en patrulje, men da hadde tyven stukket av. Ifølge politiet skal de to ha reiste fra stedet til fots. Saken vil bli anmeldt, opplyser Lieng.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra Bispegra omsorgssenter

03.22** Uvedkommende skal i løpet av natta ha brutt seg inn på Bispegra omsorgssenter på Lund. Ifølge politiet skal inntrengerne ha tatt seg inn ved å bryte opp ei dør. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet. Det var en vekter som meldte i fra til politiet om forholdet.