KRISTIANSAND: — Nei, dette har ikke noe med uroen i ABCenter å gjøre. Det dreier seg om gleden over å starte noe nytt og en anledning som byr seg, sier Dag Thomassen (55).

”Det dreier seg om gleden over å starte noe nytt og en anledning som byr seg

Dag Thomassen, medeier i det nye, foreløpig navnløse eiendomsmeglerselskapetaHan og tre andre nøkkelfolk i eiendomsmeglerkonsernet ABCenter – Kjetil Lossius (45), Rolf Elieson (45) og Lasse Marcussen (33) – bryter ut og starter nytt meglerselskap som skal arbeide i Kristiansand og Vennesla.

Sammen med Tone Solheim Grøsle (39), som i dag er daglig og faglig leder for Pluss Garanti Eiendomsmegling i Kristiansand, skal de dele 60 prosent av aksjene i det nye selskapet likt seg imellom.

I tillegg stiller Sparebanken Pluss og Sørlandet Boligbyggelag med 20 prosent hver av aksjekapitalen på fem millioner kroner.

Navn er ikke bestemt ennå, ei heller hvor nyskapingen skal holde til. Men Tone Solheim Grøsle blir leder for det nye selskapet også. Videre overtar det både portefølje og alle 12 ansatte fra dagens Pluss Garanti Eiendomsmegling ved oppstart 1. februar 2011.