AGDER: — Det har vært nok å henge fingrene i. Det har ikke vært de store, alvorlige hendelsene, men mye fyll og bråk. Tydeligvis er det også en del folk som er i byen i påska, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**RISØR: Knuffet på dørvaktene

23.48** Politiet får melding fra Kammern pub i Risør hvor de har problemer med en gjest som har knuffet til vaktene. Politiet kommer og tar hånd om mannen. Han er 23 år fra Risør, blir satt i arrest og får en bot på 5000 kroner.

**KRISTIANSAND: Tagging på bussbu

23.57** En 21-åring blir satt i arrest etter at han er tatt da han tagget på ei bussbu i Østerveien på Lund. Mannen sitter i arrest og skal avhøres før eventuelt en bot skrives ut.

**HØVÅG: Fikk besøk av ung jente i undertøyet

00.38** Politiet får melding fra en husstand som har fått besøk på døren av ei jente kun iført bh og truse. Jenta har flere skrubbsår. Det viser seg at jenta bare er full og har falt, og blir kjørt hjem til foreldrene av politiet.

**GRIMSTAD: Slo til gjest på utested

00.38** Politiet får melding om at en gjest har slått til en annen på Kafe Galleri i Storgata. Politiet pågriper en person som blir kjørt til oppholdsstedet sitt på Moy camping. Det vil bli skrevet anmeldelse på mannen, som er 35-år gammel.

**FLEKKEFJORD: Redningsaksjon

00.34** Politiet får melding fra Hovedredningssentralen og AMK om en gutt som har havnet i sjøen mellom Nuland og Egenes canping. Gutten som bare er 13 år har på et eller annet vis havnet i sjøen, og lå for lang ute til at han kunne hentes inn uten hjelp. Luftambulanse ble tilkalt fra Stavanger. Dykkere var og på stedet. Før de kom til stedet var gutten plukket opp og kjørt til sykehus i Flekkefjord, men skal ikke være alvorlig skadet.

**KRISTIANSAND: Tyveri i hus

00.48** Mens folk i leiligheten i Bråvannstien sov har personer tatt seg inn i huset og stjålet medisiner og penger.

**KVINESDAL: Politiet må dempe lydnivået

01.10** Politiet får klage fra naboer over høy musikk i et hus, og rykker ut for å dempe lydnivået.

**FLEKKEFJORD: Slo ned mann på utested

01.26** På Hesten Mat og vinhus har en gjest blitt slått ned, mistet en tann og blitt tatt kvelertak på. Mistenkte er en mann på 19 år, mens offeret er 18 år.

**KRISTIANSAND: Viste finger til og truet politet

01.30** Utenfor utested Harveys i Tollbodgata innbringer politiet en person for forulemping av tjenestemann. En 29-åring fra Kristiansand løftet armene mot politiet og viste fingeren. Politiet ga mannen flere advarsler, men 29-åringen fortsatte å være hissig og uttrykte at han ville skalle ned polititjenestemannen. Han ropte også «fuck off» og kalte en kvinnelig politistudent for hore. Mannen ble innsatt i arrest og fikk en bot på 7000 kroner.

En mann blir pågrepet etter å ha oppført seg truende mot politiet. (Foto: Vegard Nekstad)

RUNDT KL. 02.00 Flere småhendelser som politiet ikke har kapasitet til å dra ut på.

**KRISTIANSAND: Slo ned person

02.04** På Havana i Vestre Strandgate blir ambulanse og politi tilkalt da en mann er slått ned. Den skadede 20-åringen ligger nå til observasjon på sykehus i frykt for hjernerystelse. 20-åringen får også sydd et par sting i hodet. 31-åring sitter til tørk i arrest og skal avhøres.

En mann har blitt slått ned på utestedet Havana. (Foto: Morten Boswarva)

**VENNESLA: Mann ligger i veien

02.35** Politiet får melding om en mann som ligger i veien og hyler og skriker fælt, ved Lommekjønn. Politiet har mye å gjøre og saken blir overlatt til ambulanse.

**FLEKKEFJORD: Høy musikk

02.18** Politiet får klager fra naboer til et hus i Gråsteinsveien. Det spilles høy musikk og politiet får dempet lydnivået.

**GRIMSTAD: Slåsskamp

02.24** Politiet får melding om slåsskamp ved Juskestredet i Grimstad. Politiet kommer til stedet, hvor det er mange folk. To menn på 27 år har slåss med hverandre og blir satt i arrest i Arendal for ordensforstyrrelse.

**FINSLAND: Promillekjøring

02.50** En person har kjørt i grøfta med bilen, ved Stupstad. Førerkort blir beslaglagt og 31-åringen blir tatt med til legevakt for blodprøve, mistenkt for promillekjøring.

**FLEKKEFJORD: Prommillekjøring på moped — prøvde å stikke av sted

02.50** Politiet prøver å stoppe en moped med to førere. Mannen som fører mopeden kjører av gårde. Litt senere blir mopeden stoppet, da har passasjeren stukket av. Fører prøver å løpe fra stedet, men blir innløpt av politiet. Det blir opprettet en sak mot den mistenkte 34-åringen.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

02.55** Det vil komme en anmeldelse etter at en dør i Tollbodgata er sparket inn.

**FLEKKEFJORD: Slått med stein

02.59** Politiet får melding om en legemsfornærmelse i Flekkefjord, hvor en mann er slått med en stein og skriker fælt. Den mistenkte mener fornærmede har tuklet med damen hans, og har fått som fortjent. Mistenkte er ikke pågripet og det er uvisst om det vil komme en anmeldelse. Fornærmede ble kjørt til sykehus i Flekkefjord.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.24** Politiet får melding om et innbrudd i ei arbeidsbrakkke på Justneshalvøya. Alarmen ble utløst etter at døren var brutt opp, men det er uvisst om noe er stjålet.

**ARENDAL: Slått ned uprovosert

03.30** En mann møter på politistasjonen i Arendal og sier han er slått ned uprovosert i sin cabincruiser i Pollen. 25-åringen vil anmelde dette. Han har ingen synlige skader.

**FLEKKEFJORD: Promillekjøring

04.03** En 41-åring innrømmer å ha kjørt bilen i påvirket tilstand nå han stoppes i Aunevik. Mannen blir kjørt til legevakt for utvidet blodprøve og førerkort blir beslaglagt.

**SØGNE: Banket på fest

06.05** Politiet får melding fra en fest på Ausvikheia i Søgne hvor en mann forteller at han er blitt jaget ut av huset på bare sokkene og mørbanket. 22-åringen har ingen synlige skader, og det er foreløpig ikke kommet noen anmeldelse for forholdet.

**ARENDAL: Bil stoppet med narkotika

06.32** Politiet stopper en bil på Kregenes hvor de beslaglegger mindre mengder amfetamin, piller og anabole steroider. 27-åringen fra Arendal blir innbrakt.

**SØGNE: Stjal bil og promillekjørte

07.49** Det blir meldt inn at ei jente har stjålet nøkler og bil på en fest i Søgne.

08.09 Bilen stoppes ved Nygård skole, og det er en kvinne på 21 år som har 1,8 i promille. Kvinnen blir anmeldt for biltveri og promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

00.00-08.00** I dette tidsrommet har en sort Ford Escort med registreringsnummer PN 86770 blitt stjålet fra Liankollen på Søm. Bilen er ikke funnet ennå.