KRISTIANSAND / LILLESAND: Klokka 02.23 i natt fikk politiet melding om innbrudd ved Apotek 1 på Tangvall. Politipatruljer reiste ut til apoteket og har i løpet av natta sikret nødvendige spor.

– Vi er usikre på hva de har fått med seg, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Gjerningspersonene har brutt opp et vindu og dermed kommet seg inn. Saken vil bli etterforsket videre av lokalt politi onsdag.

Drøye to timer senere, klokka 04.40, meldes det om et nytt innbrudd. Denne gang ved bensinstasjonen Esso Vallesverd like ved E18. – Det kan tyde på at det er stjålet en god del tobakk og politiet har ingen mistenkte, sier Neset.

Klammeri og branntilløp

I løpet av natta har politiet har flere andre småsaker å jobbe med på Agder.

KRISTIANSAND: Prøvde å dirke opp bil

01.47: Politiet fikk melding om at en mann prøvde å bryte seg inn i en bil på Slettheia. En patrulje ble sendt ut for å kikke etter en mann basert på innringers opplysninger, men patruljen fant ikke mannen. Innbruddsforsøket ble ikke fullbyrdet.

ARENDAL: Branntilløp

02.04: Det ble meldt om branntilløp i et par søppeldunker ved Kirkegårdssenteret i Arendal. Det ble ikke skade på annet enn søppeldunkene.

KRISTIANSAND: Klammeri

02.50: Melding om klammeri utenfor 7/Eleven i Markens gate, men da politiet kom til stedet viste det seg å være dørgende stille.

KRISTIANSAND: Husbråk

03.14: Høy musikk fra en leilighet i Henrik Wergelands gate gjorde at politiet måtte gjenopprette natteroen.

**ARENDAL: Tyveri av moped

08.00** fikk politiet melding om tyveri av moped i Odinsvei i Arendal. Mopeden har registreringsnummer PH4178, og skal ha blitt stjålet i løpet av natten.

**LINDESNES: Grovt tyveri

08.59** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd hos en bedrift på Vigeland. Tyver hadde stjålet diverse verktøy.

ARENDAL: Elg forbi huset

09.24 fikk politiet melding fra en som hadde sett en elg løpe forbi huset sitt i Solibakken med en løshund jagende etter. Politiet har varslet vitlnemda. Operasjonsleder ber om at folk som har hund merker seg at det er en elg i området.