Se video fra brannstedet i vinduet over.

KRISTIANSAND: — To leiligheter er totalskadet. Det siste er det mindre skader på; en del røyk- og vannskader, sier overbefal Johnny Flæte i brannvesenet til fvn.no.

Brannvesenet hadde raskt kontroll på brannen, som startet like etter klokken 12. Det bekrefter brannvesenet, som får støtte av nabo og øyenvitne Tom Ross.

— De hadde kontroll veldig fort etter at brannbilen kom, sier han til fvn.no.

Hørte glass sprenge Brannvesenet hadde tidlig opplysninger om at det ikke var folk i to av husene, men var usikre på det tredje. Derfor ble dette gjennomsøkt en god stund av røykdykkere. Ingen ble funnet. En kvinne var ifølge politiet den eneste personen som befant seg i husene, og hun kom seg ut på egen hånd.

Rom Ross kjørte til stedet etter å ha sett røyken fra sin leilighet lenger oppe i gata.

- Det var veldig mye flammer. Jeg hørte glass som sprengte og knuste, sier han.

Utbrent Politiet er ganske sikre på at brannen startet i et av husene i enden av rekka, leilighet C. Hva som startet brannen er foreløpig ukjent.

— Vi kommer nok til å ha tekniske undersøkelser i morgen, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til fvn.no ved 17-tiden.

Brannvesenet fikk beskjed om brannen klokken 12.09 mandag. Et vaktlag fra Søgne ble kalt ut for å hjelpe til i slukningsarbeidet.

— Det er bra med ressurser her, sier Johnny Flæte rett etter klokken 13. Da var det etterslukning på stedet.

I kveld er det vakthold ved rekkehusene.

KRAFTIG FYR: Røyken kunne sees på lang avstand da det brant som verst. (Foto: Fvn.no-tipser) Foto: Fvn.no-tipser
To av de tre rekkehusene i kjeden ble totalskadet i brannen. (MMS-foto: Lars Kristian Larsen) Foto: Lars Kristian Larsen (MMS)
(MMS-foto: Lars Hoen) Foto: Lars Hoen