KRISTIANSAND: — Hehe, dette var en sjeldent fin parkering, humrer daglig leder hos Falck i Kristiansand, Ove Myrene til fvn.no.

Det var Myrene som måtte trø til med kranbil for å få Golfen ned fra kanten.

— Alle lo da de så det, men det var ikke så moro for meg, sier dama til fvn.no.

Lette på gulvet

Uhellet skjedde like ved ICA-butikken på Hellemyr søndag formiddag. Dama var på kjøretur, og var i fint driv oppover bakken, da hun skulle finne noe på gulvet.

— Det var noe som var falt på gulvet som jeg skulle finne - og plutselig var jeg der oppå kanten, humrer kvinnen, som ikke vil ha navnet sitt i avisa.

Det hadde kanskje svart seg å vente med leteaksjonen til bilen var trygt parkert etter en vanlig, kontrollert parkeringsmanøver. I stedet endte kjøreturen med et smell - oppå rekkverket.

— Den sto der og balanserte på kanten. Var det ikke for noen busker og greier på andre siden, ville bilen trolig sklidd ned skråningen på andre siden, forteller Falck-sjefen.

På verksted

Ifølge Myrene var kvinnen en angrende synder etter episoden.

— Hun så nok humoren i det, men fikk seg også en støkk, for bilen kunne altså ha trilla ned bakken på andre siden, påpeker Myrene.

— Det gikk heldigvis godt med meg, sier kvinnen til fvn.no.

I uka som kommer må kvinnen bruke andre fremkomstmidler.

— Ja, den bilen er ikke kjørbar nå. Det var slått hull på bunnpanna og motoren, og nå står den på verksted hos VW, forteller Myrene.