VENNESLA: Innbrudd hos Vennesla Bowling

**KRISTIANSAND: Stjal klubbkasse fra Fløy

08.34** En kasse med kontanter fra en spillegruppe er i løpet av natta stjålet fra Fløyhallen. Det er ukjent for politiet hvor mye penger som var i kassa.

RISØR: Stjal fem påhengsmotorer

ARENDAL: Krasjet og stakk av

FLEKKEFJORD: Skadeverk ved barnehage

I løpet av helgen har noen gjort hærverk på benker og utstyr utenfor Kjernehuset barnehage. Det lå også igjen knuste ølflasker. Ungdommer i 14-15-årsalderen er observert i området i helgen.

**GRIMSTAD: Tatt med dynamitt

12.36** En 24 år gammel mann fra Grimstad ble tatt i besittelse av tabletter og dynamitt. Det er uklart hva han skulle bruke dynamitten til. 24-åringen ble pågrepet i leiligheten sin.

KRISTIANSAND: Stjal datautstyr

I løpet av helgen har diverse datautstyr blitt stjålet fra Finanssenteret i Kongens gate.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

14.49** To menn på 25 og 30 år ble tatt i Elvegata. De to var i besittelse av hasj og piller og ble satt i arresten.

ARENDAL: Brann på Stoa Kroa

**ARENDAL: Tatt i 98 km/t i 50-sone

14.50** UP stoppet en kvinnelig bilist på riksvei 407 ved Klodeberg. Hun ble fratatt førerkortet og anmeldt for å ha kjørt i 98 kilometer i timen i 50-sona på stedet.

LINDESNES: Tre tatt i fartskontroll

Mellom klokken 13 og 15 holdt UP fartskontroll på E 39 ved Fardal. Tre personer fikk forenklet forelegg. Bilisten som kjørte fortest holdt 77 kilometer i timen i 60-sona.

**FROLAND: Kjørte i 103 km/t i 60-sone

16.57** UP har fartskontroll på riksvei 408 på Blakstad. Så langt er en 20 år gammel mann fra Grimstad tatt for å ha kjørt i 103 kilometer i timen. Førerkortet hans ble beslaglagt.