KRISTIANSAND: — Jeg er kjempeoptimist for et veldig godt resultat. Jeg tror jeg blir blir den store overraskelsen på valgdagen, for folk ser meg som en uredd og klar politiker. Jeg er det friskeste, beste og mest kraftfulle alternativet på Sørlandet. Jeg har hjerte for Sørlandet og hjerte for Norge, og jeg er operativ fra første stund. Jeg kan gamet, jeg tror ikke vi trenger flere backbenchere på Stortinget, sier en kamplysten Vidar Kleppe.

Har du spørsmål til Vidar Kleppe? Skriv dem inn i boksen over, eller send til valg@fvn.no .

Til tross for at Demokratene så langt ikke stikker seg ut på meningsmålingene. I Fædrelandsvennens siste måling, ligger Vidar Kleppes parti under posten "andre", hvor de minste partiene til sammen har en oppslutning på 2,3 prosent.

— Vi hadde 0,3 prosent på meningsmålingen lørdagen før valget sist. Da endte vi på over 4,5 prosent. Gallupene fanger ikke opp dette, svarer Kleppe.

- Agderbenken meget svak

Han mener Agderbenken i dag er uten politisk kraft. Kleppe har sittet åtte år på stortinget for Fremskrittspartiet (i 1989–1993 og 1997–2001), og mener han har erfaringen som skal til for å få sine saker gjennom.

— Det første vi vil foreslå er å øke alle pensjoner til pensjonister og uføretrygdede opp til 230.000 kroner. Selvfølgelig til norske statsborgere. Og innen 100 dager skal vi fjerne alle bomstasjonene, sier Kleppe.

HVEM ER FARLIGST? Demokratenes valgbrosjyre om asyl- og innvandringspolitikk viser en bjørn, en ulv og en Osama Bin Laden-aktig selvmordsbomber.

På programmet for asyl— og innvandringspolitikken står blant annet lukkede mottak for alle asylsøkere, ID av samtlige asylsøkere og sykdoms- og DNA-sjekk av alle asylsøkere før de kommer inn i landet.

— Norge er en Edens hage, et paradis, for demsom vil snylte på og utnytte det norske systemet, sier Kleppe.