KRISTIANSAND: — Ringen har en verdi på 70.000 kroner. Verdien er satt av en gullsmed i byen, sier seksjonssjef ved politiet i Agder, Tom Eklund. Finneren leverte ringen til politiet i desember i fjor. Siden den gang har den ligget og støvet ned på hittegodsavdelingen. Det er ingen i politidistriktet som har meldt en slik ring savnet.

— Vi er selvfølgelig veldig interesserte i å finne eieren av ringen. Jeg syns jo at det er litt merkelig at ingen har meldt ringen savnet, med tanke på verdien. Det er mulig at noen har meldt ringen savnet i et annet politidistrikt, sier Eklund. Politiet har søkt lokalt etter eieren, men de har ikke anledning til å søke etter eieren i andre politidistrikter. Ekelund synes det er prisverdig av finneren å levere ringen inn til politiet. Dersom ingen melder sin interesse vil den legges ut på en av politiets auksjoner.

— Ringen har ligget her i over tre måneder nå, og det er trolig at vi legger den ut på vår neste auksjon som er 4. april. Vi får håpe den rettmessige eieren har dukket opp innen da, sier han.

Har du mistet denne ringen, bør du altså ta kontakt med Agder politikammer så snart som mulig før den auksjoneres vekk.

Se også:

Video: Alt fra bærbare PCer til pil og bue på hittegodskontoret