**LYNGDAL: Innbrudd

00.37:** Melding om innbrudd i misjonskirken. Da politiet kom til stedet sto døren åpen, men det er uklart om noe er stjålet.

**VENNESLA: Innbrudd

00.55:** Rykket politiet ut etter melding om innbrudd hos Pizzabakeren. Døra var brutt opp og kassapparatet, som var tomt, ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

01.15:** To personer forsøkte å stikke av fra en politipatrulje i Hellemyrbakken. De viste seg å være i besittelse av hasj og amfetamin da de ble innhentet av politiet.

**KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

02.18:** En mann forsøkte å stikke av fra politiet på en lett motorsykkel ved Vågsbygd ringvei. Sykkelens registreringsnummer var tildekket av teip. Mannen har ikke gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Kjørt ned av rullestol

03.57:** En person ble kjørt ned av en kar i rullestol. Mannen slo hodet i sammenstøtet og ble kjørt til legevakten. Politiet avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

04.28:** En person ble pågrepet med hasj.

**ARENDAL: Hærverk mot frisørsalong

06.23** : En stor stein har blitt kastet gjennom ruten til Aman frisør i Vestregate.

**SØGNE: Innbrudd hos Modena

06.42:** Politiet rykket ut til melding om innbrudd hos Modena i Søgne. Ifølge politiet er det brutt opp en dør på stedet og stjålet penger fra kassa.

SØGNE: Innbrudd hos Søgne Bilvask

Politiet får melding om innbrudd hos Søgne Bilvask. Det skal være stjålet et mindre pengebeløp fra kassa på stedet. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av natten.

**MANDAL: Innbrudd på hytte

09.40** En politibåt blir rekvirert etter melding om hytteinnbrudd på Strømsvika utenfor Mandal. Politiet vil foreta åstedsundersøkelser og sikre spor på stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken

11.15** Politiet får melding om at en turist skal ha blitt tatt på fersken mens vedkommende stjal varer fra Regntøyspesialisten i Markens gate. Ifølge politiet var ikke tyven særlig samarbeidsvillig da patruljen ankom stedet. Vedkommende er nå kjørt inn til Kristiansand politistasjon.

FROLAND: Dieselsøl

Politiet varsler Veitrafikksentralen tirsdag formiddag etter melding om dieselsøl på Blakstadheia. Ifølge politiet skal 20-30 liter med diesel ha havnet i veibanen etter at en tank veltet av en tilhenger.

RISØR: Tyveri fra Sagjordet

13.10: En person dukker opp på Risør politistasjon og forteller at det har vært innbrudd og tyveri fra badeanlegget ved Sagjordet. Det skal være stjålet fra myntautomaten ved dusjen og forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Ubudne gjester i garasje

13.11: Politiet får melding om at ubudne gjester har tatt seg inn i en garasje i St.Olavsvei og skal ha tatt med seg en sykkel. Forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: 29-åring slått ned

13.14: Politiet rykker ut til Kuliaveien etter melding om at en person er slått ned. En 29-åring blir fraktet til sykehus, mens politiet tar hånd om den antatte gjerningsmannen som er 28 år. Det skal ha vært klammeri mellom de to mennene, som begge er fra Kristiansand, i forkant av hendelsen. Operasjonsleder Vidar Neset opplyser at politiet nå vil undersøke hva som har skjedd.

KVINESDAL: Brann i søppelbil

13.17: Det tar fyr i en søppelbil med komprimator på Riksvei 9 ved Bygland. Politiet rykker ut, men operasjonsleder Vidar Neset vet ikke noe om omfanget av brannen.

ARENDAL: Moped stjålet fra parkeringsplass

15.16: En sort moped med registreringsnummer AW 5728 blir meldt stjålet fra en parkeringsplass utenfor en Rema-butikk.

GRIMSTAD: Uhell ved innkjørselen til Groos

16.30: Les egen sak her.

GRIMSTAD: Bil med tre barn kjørte inn Saab

16.17: En Toyota med tre barn i baksetet kjører inn i en Saab bakfra. Trafikkuhellet skjer i Grooseveien. Det ene barnet klager over smerter i magen og blir kjørt til legevakten for sjekk. En passasjer i Saaben fra Lillesand blir også kjørt til legevakt for sjekk.

SONGDALEN: Kjørte i 101 km/t i 60-sonen

16.46: UP har en fartskontroll i Songdalsveien der fire førerkort beslaglegges. Høyeste hastighet ble målt til 101 km/t i 60-sonen. De andre beslagene ble gjort av sjåfører som kjørte i 93 km/t, 86 km/t og 89 km/t. Det siste beslaget skjedde klokken 18.29. Politiet vet ikke hvor mange biler som ble kontrollert eller bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Stakk av fra politiet

18.08:** På Vågsbygdveien møter politiet en uregistrert crosssykkel, moped eller motorsykkel. Den stikker av fra politiet i retning Kjos.

**VENNESLA: Uvettig kjøring

18.59:** Politiet får melding om uvettig kjøring med motorsykkel på Måseidmoen. Politiets patrulje på stedet finner ingen mistenkte.

**ØVREBØ: Stjålet henger tilbake

19.06:** En tilhenger som er stjålet kommer til rette på Øvrebø. Eieren er funnet.

**ARENDAL: Tok butikktyv

20.13:** En 19 år gammel kvinne fra Risør blir tatt mistenkt for tyveri fra en klesbutikk i Vestreveien i Arendal.

**MANDAL: 25 fartsbøter — tre med mobil

18.00:** UP har fartskontroll i 60-sonen på E 39 ved Mones, retning vestover. Fra klokken 18.00 til 21.30 deler politiet ut 25 forenklede forelegg. Høyeste hastighet blir målt med laser til 84 km/t. I tillegg snakket tre sjåfører i mobilen, og ble bøtelagt for det.

**TVEDESTRAND: Kjørte ujevnt

22.08:** Politiet får melding om en bil fra Litauen på E 18 ved Fianesvingen som kjører ujevnt og vinglete. Bilen blir kontrollert av politiet som finner at alt er i orden.

**ARENDAL: 127 km/ i 90-sonen

22.34:** En sivil politibil hilser nærmere på en 25-åring på E 18 ved Fevik. I 90-sonen blir han målt til 127,38 km/t. Mannen har ikke lenger førerkort.

**GRIMSTAD: Tok lommebok og pc fra bil

22.29:** Politiet får melding om tyveri fra en bil som sto parkert ved en trafo i Grimstad sentrum. Det skal være stjålet en pc og lommebok fra bilen mellom klokken 17 og 21. ARENDAL: Tatt i 145 km/t på motorsykkel

22.39: Den sivile patruljen har beveget seg videre til E 18 ved Rannekleiv. Der måler patruljen en motorsykkel til 145,17 km/t i 90-sonen. Sjåføren som nå ikke lenger kan kalle seg sjåfør med førerkort, er 44 år.

**KRISTIANSAND: Stakk av etter påkjørsel

22.35:** Politiet fikk melding om en en bil som har stukket av etter en påkjørsel. De har fått nummeret på bilen, og vil prøve å løse forholdet med direkte kontakt før saken eventuelt anmeldes.