Her er noen av hendelsene som er loggført hos politiet i dag.

**KVINESDAL: Mistenkt for kjøring i påvirket tilstand

00.04** En 17 år gammel gutt fra Kvinesdal fikk førerkortet beslaglagt etter mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand. 17-åringen kjørte en uregistrert moped da han ble stanset av politiet. Han ble deretter tatt med til legevakten for utvidet blodprøve.

**TVEDESTRAND: Overstadig beruset

00.18** En 24 år gammel beruset mann ble innbrakt i arresten etter å ha gjøvet løs på eget inventar på en adresse i Tvedestrand.

**ARENDAL: Tatt med falsk legitimasjon

00.55** En 17 år gammel jente fra Froland fikk byturen sin betraktelig kortet ned etter å ha blitt tatt med falsk legitimasjon på Fishermans Pub i Arendal natt til 1. mai. I stedet for en tur på byen ble det en tur hjem i bil med sin mor.

**KRISTIANSAND: Tatt med buksene nede

01.53** En 21 år gammel mann ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Høylytt krangling

01.57** Politiet fikk melding om krangling mellom to personer i Vestre Strandgate. Da politiet ankom plassen ble forholdet ordnet på stedet.

**ARENDAL: Nektet å gå hjem — havnet i arresten

01.57** En 25 år gammel kar ble innbrakt i arresten etter å ha stelt i stand krangel og leven. - Han fikk tilbud om å gå hjem, men han foretrakk visst å bli invitert til arresten, så da gjorde vi det, kommenterer operasjonsleder Børge Steinsland tørt.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.17** En 35 år gammel overstadig beruset mann fra Arendal ble innlagt til avrusning.

ARENDAL: Ble sprayet med maling i ansiktet

**ARENDAL: Bortvist av politiet

02.41** En 15 år gammel beruset gutt fra Froland ble tatt hånd om av politiet, etter han blir funnet overstadig beruset på skytebanen i Arendal.

**ARENDAL: Utførte skadeverk

02.43** En 20 år gammel mann fra Froland ble innbrakt for skadeverk på Langbrygga i Arendal.

**ARENDAL: Havnet i arresten

03.05** En 19 og en 20 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt i arresten etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg. De to ble i tillegg anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand

03.31** En 26 år gammel mann ble mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand på Bellevue i Kristiansand. Mannen ble tatt med til legevakten for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for fyllekjøring

07.57** Politiet fikk melding om en bilist som gjorde litt vel mange krumspring i kjøringen sin nede ved Hotel Caledonien. En 24 år gammel mann ble pågrepet og sendt til legevakten for utvidet blodprøve. Han er mistenkt for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Anmeldt for fyllekjøring

08.06** Politiet fikk melding om mulig promillekjøring i Grimstad. En 19 år gammel mann ble pågrepet og anmeldt for forholdet. Mannen var kraftig beruset da han ble sendt til legevakten i Arendal for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele båt

13.36** En Askeladden daycruiser ble forsøkt stjålet fra Bertesbukta. Ifølge politiet er tenningslåsen ødelagt. Tyveriforsøket skal ha skjedd tidligere enn det ble meldt inn til politiet.

**KRISTIANSAND: Fant utbrent bil

16.18** En utbrent bil ble funnet i nærheten av Ve skole. Ifølge et vitne ble bilen parkert der i løpet av det siste døgnet. Det er uklart hvordan brannen startet.

ARENDAL: Promillekjører tatt for andre gang på ett døgn

**GJERSTAD: Innbrudd i bil

16.45** Politiet kom over en Audi det trolig har vært innbrudd i. En rute er knust og det ser ut til at stereoanlegget er stjålet.

KRISTIANSAND: Syv biler skadet etter storkollisjon i Dronningensgate

**KRISTIANSAND: Hærverk på båt

18.12** En kvinne meldte om at gummibåten hennes som lå i Narvika hadde blitt utsatt for hærverk. Det er stukket flere hull i båten.

**ARENDAL: Stjal diesel

18.25** En lastebilsjåfør meldte om at noen i løpet av det siste døgnet har tappet 200-300 liter avgiftsfri diesel fra et aggregat på Saltrød.

KVINESDAL: Brann i lekehytte

**ARENDAL: Rømte fra barnevernsinstitusjoner

20.26** Noen tenåringsjenter rømte fra institusjoner i området. Politiet fikk fatt i dem i Grimstad. De tre jentene på 15, 15 og 14 år ble kjørt tilbake av politiet.

KRISTIANSAND: Hus brant ned til grunnen

**MANDAL: Tatt uten førerkort

21.30** En 30 år gammel mann fra Mandal ble stoppet for kontroll da han kjørte bil i Gustav Vigelandsvei. Mannen hevdet først at han hadde førerkort, men dette viste seg ikke å stemme. Mannen vil få et forelegg fra politiet.

KRISTIANSAND: Fiolett bil forsvunnet Mellom klokken 01.30 natt til tirsdag og klokken 15 tirsdag er en fiolett Honda Shuttle med nummer PP 62277 stjålet. Den sto parkert ved Tveit kirke.

**KRISTIANSAND: Nektet å betale på Pieder Ro

21.40** Politiet ble tilkalt da en 28 år gammel mann lagde trøbbel på Pider Ro på Fiskebrygga. Han skal ha nektet å betale og nektet å gå fra stedet. Politiet satte mannen i drukkenskapsarresten. Han vil sannsynligvis også bli anmeldt for ikke å ha betalt regningen på 611 kroner.