— I denne og neste periode er det ikke behov for ny skole i Lillesand sentrum. Barnetallet er nede, innflyttingen er nede og det er ledige barnehageplasser, sa Pensjonistpartiets Tor Olav Tønnessen. Og la til at partiet som det eneste hadde funnet penger til drift i fire år av Sjømannshjemmet. - Vi vil bevare Sjømannshjemmet og Brentemoen skole, sa han.

— Mange er utålmodige etter å få et vedtak i saken om den stengte veien opp mot Møglestu. Summen kan høres stor ut, men det kan bli billigere, og det er kjøpers marked. Det får komme som en positiv overraskelse. Uansett er det viktig å avgjøre dette i dag. Blant annet har handelsstanden understreket betydningen av dette, sa Johannes Myhre Vallesverd (H).

— Jeg er redd for at Lillesand kommunes drift i mange år har ligget for høyt. Rådmannen vil i april komme tilbake til eventuelt salg av barnehager og nedlegging av skole og oppsigelser. Det er et "etter oss kommer syndfloden"-syndrom, dette, mente Helge Røed (A).

— Først brukte vi kommunale midler på å stenge veien opp mot Møglestu, og nå bruker vi kommunale midler på å åpne den igjen. Jeg har fått mange hendelser fra folk som undrer seg over hvor mye penger vi egentlig har brukt på alt dette. Men nå sier vi hurra og heiser flagget og slutter oss til jubelkoret når veien nå åpnes igjen, sa Arne Gulbrandsen (Frp).

— Vi må ikke basere oss for mye på salg av eiendom, vi går heller inn for å øke eiendomsskatten. Noen mener det er lettvint å bare øke satsene, men slikt er aldri hyggelig. Men tjenestetilbudene vil de neste årene bli rammet kraftig, sa Leif Vagle (A).