KRISTIANSAND: Nytt styre i fredsorganisasjonen CISV Vest-Agder består nå av Asgeir Grøneng Hartveit, Cecilie Mawdsley, Per-Helge Silseth, Ole Martin Kyllo, Sven Arthur Ljosland, Nicolett Loyko, Marie Christine Calish, Agathe Retterstøl og Sander Raaum Støylen. Alle fra Kristiansand.

I valgkomiteen er Inger E. B. Slågedal (Birkeland) og Per Ivar Torland (Mandal). Som kasserer, med utvidet ansvar for sponsor— og markedsarbeid til internasjonal leir i 2014, er Sigrid Hansen-Tangen (Flekkerøy) valgt. Leirkomiteen styrkes med Bjørn Are Stølen (Mandal).

CISV Vest-Agder kan se tilbake på et aktivt år i fredens tjeneste. Fylkeslaget, med sine 179 medlemmer, har i sommer sendt delegasjoner til barneleir i Canada og Portugal og step-up-leire i Østerrike og USA.

I 2014 skal det sendes delegasjoner med unge egder til barneleire for 11-åringer i Asker og Detroit (USA), og for 14-åringer i Modena (Italia) og Rio de Janeiro (Brasil).

Neste års storsatsing er fylkeslagets internasjonale sommerleir i Søgne. Hit kommer barn fra hele verden i en hel måned. Camp director er Marthe Dahle Johansen.