DUBLIN: Denne helga arrangeres NM i poker i Dublin. Førstepremien er på 139,370 Euro, noe som tilsvarer 1 050 851 millioner norske kroner med dagens kurs. Åtte spillere gjenstår, og en av dem er Erlend Melsom fra Arendal.

Melsom ligger på en foreløpig sjetteplass av de åtte spillerne som er igjen. Han har 2 940 000 sjetonger igjen. Han som leder an i turneringen har 7 675 500 sjetonger igjen.

Kan dårligst bli nummer åtte

Finalen starter klokka 15.00 norsk tid søndag. Du kan følge den her.Uansett hvordan det går i dag, er Melsom sikret en god slump med penger. Han kan dårligst bli nummer åtte som vil gi rett rundt 87.000 norske kroner i gevinst.

Det har ikke lykkes Fædrelandsvennen å komme i kontakt med Melsom søndag formiddag.

Over 1000 påmeldt

På grunn av reglene som forbyr pokerspill om penger i Norge, blir mesterskapet arrangert utenfor Norges grenser. I år har man valgt å legge turneringen på Citywest Hotel utenfor Dublin. Samme som i fjor.

I løpet av det ni dager lange mesterskapet, som har sin siste dag søndag, arrangeres det hele 56 ulike turneringer. I alt var 1142 stykker påmeldt til mesterskapet før det startet.Turneringen som arendalitten har spilt seg fram til finalebordet i, er den såkalte hovedturneringen. Det er her prestisjen er størst og det samme gjelder pengepremien.

Fjorårets vinner har røket ut

Skulle Melsom gå helt til topps i poker-NM, vill det blir andre året på rad at en sørlending stikker av gårde med den gjeveste prisen. I fjor var det Steffen Retterholt fra Søgne som kunne innkassere førstepremien. I år gikk det ikke fult så bra med mannen fra Søgne. Han røyk ut som nummer 545. Fædrelandsvennen kommer tilbake med mer når finalen er ferdigspilt.