DRANGEDAL: – En bil, grønn Opel Vectra, som hadde kjørt retning Gjerstad til Kroken, lå veltet på taket ved Måvatn. Bilen hadde fått skrens i en sving, gått ut av veien og mot et tre for så og velte over på taket. Eieren av bilen er en mann i 40 årene som tidligere er registret med adresse i Risør. Politiet ber innstendig de som har kjørt bilen, eventuelt vært passasjerer om å ta kontakt. Vi leter nå etter denne/disse personen(ene) med tanke på at de kan være skadet. Der er blod i bilen, skriver operasjonsleder Aadne Røilid i en pressemelding fra Telemark politidistrikt.

Politiet i Telemark fikk melding om ulykken 14.47, men har fremdeles ikke funnet sjåføren eller de eventuelle passasjerene. Politihunder lette etter mannen i området rundt ulykkesstedet.

– Vi har grunn til å tro at sjåføren har forlatt ulykkesstedet med vilje, men det er fremdeles uklart hvorfor, sier Røilid til Fædrelandsvennen.

Politiet i Telemark kunne ikke bekrefte om det var eieren av bilen som var sjåfør på ulykkestidspunktet.

– Vi håper nå at sjåføren blir funnet eller at vedkommende tar kontakt slik at vi kan se til skadene, sier Røilid.

Operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt sier at Agder-politiet er varslet om hendelsen.

Telemarkspolitiet fikk til slutt kontakt med føreren av bilen.

— En mann i 30 årene fra Kragerø var fører av bilen på ulykkestidspunktet. I samtale med politiet fortalte mannen at han hadde gått til skogs. Han ville ikke si hvor han var. Politiet leter fortsatt etter han, skriver operasjonsleder Aadne Røilid i en pressemelding fra Telemark politidistrikt.

Føreren skal nå være pågrepet av politiet.

— Han blir siktet for overtredelse av vegtrafikkloven. Samtidig blir han kjørt til legevakten for undersøkelse med tanke på skader han kan være påført ved utkjøringen, skriver Aadne Røilid i Telemark politidistrikt.