**KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort

00.00:** En 21 år gammel mann blir tatt av politiet etter at vedkommende kjørte lett motorsykkel uten gyldig førerkort.

**MANDAL: Knuste vindu

03.29:** En mann blir vekket midt på natten av at noen knuser et vindu i hans hjem i Mandal. Det er fremdeles uklart hvem som knuste vinduet eller hvorfor.

**KRISTIANSAND: Bilinnbrudd

06.03:** Politiet fikk inn melding om en 21 år gammel kvinne som hadde brutt seg inn i en bil på ferjeterminalen i Kristiansand. Da politiet kom til stedet satt hun fremdeles i bilen, men hun kunne ikke gjøre rede for seg. Kvinnen er nå satt i arresten.

LYNGDAL: Politikontroll

08.00: Mellom klokken 07 og 08 torsdag morgen hadde politiet en politikontroll i Lyngdal på riksvei 43. 24 biler ble kontrollert. Av disse ble 3 pålagt å rette opp i feil og manlger på billysene.

**LILLESAND: Innbrudd i båt

11.12** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri i båt ved Skottevik i Høvåg. En hengelås var brutt opp på tofta på båten, og en besintank, ekkolodd og fiskeutstyr skal være stjålet.

**KRISTIANSAND: Verktøy stjålet

12.21** Ubudne gjester skal ha brutt seg inn i en båt i Jaktoddveien og stjålet verktøy. Skottet på båten er brutt opp.

**GRIMSTAD: Stjal vodka på høylys dag

13.24** En mann skal ha stjålet en flaske med vodka fra vinmonopolet i Grimstad. Opplyser til Fædrelandsvennen at de vet hvem mannen er, og at han er anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Stjal klær for 3500 kroner

14.29** En kvinne ble tatt for tyveri i en klesbutikk i Kristiansand setntrum. Da hadde hun stjålet varer til en verdi av 3500 kroner i forretningen. Kvinnen er født i 1969 og fra Kristiansand.

**SØGNE: Diamantring stjålet

14.25** En gullsmedforretning i Søgne meldte selv fra til politiet om at en diamantring er stjålet fra forretningen i løpet av formiddagen. Det er foreløpig noe uklart hvordan ringen er stjålet og hvor mye den er verdt.

**KRISTIANSAND: Gutt (7) kjørte i bil

17.49:** En liten gutt ble brakt til legevakt for kontroll etter at han kjørte i en personbil på Jærnesheia mandag ettermiddag. Sjåføren av bilen har fortalt til politiet at han så en sykkel komme i stor fart. Syklisten klarte ikke å unngå bilen og kjørte inn i siden på bilen. Foreldrene ble varslet.

LILLESAND: Trafikkuhell

21.55: Politiet fikk melding om en bil somhadde kjørt av veien ved Isefjær i Høvåg. Føreren, en eldre mannfra Bodø, ble sendt til kontroll på legevakta.