POPULÆR: Det var trangt om plassen da Gabrielle sang i Kjuttaviga. Foto: Eva Myklebust
SPENTE: Søstrene Maritha (11) og Emilie (8) Titlestad håper på å få autografen til Gabrielle. Foto: Eva Myklebust
FORNØYDE: Administrerende direktør i Los, Geir Tønnesland og kommersiell sjef i Dyreparken, Morten Skraastad er meget fornøyde med samarbeidet. Foto: Eva Myklebust

KRISTIANSAND: — Det er helt topp. Det var litt kaos da vi kom klokka 11.30, men det må vi regne med når det er gratis. Det er i det hele tatt imponerende at det går så bra med så mye mennesker her, sier Morten Titlestad til Fædrelandsvennen.

Ville ha autograf

Han og kona Merethe har tatt med seg døtrene som gjerne ville høre popstjernen Gabrielle synge.

SPENTE: Søstrene Maritha (11) og Emilie (8) Titlestad håper på å få autografen til Gabrielle. Foto: Eva Myklebust

— Hun er kjempeflink til å synge, sier Maritha Titlestad (11).Lillesøster Emilie Titlestad (8) er helt enig.

— Hun er så flink til å finne på ting å synge om, sier hun.

Begge jentene vil gjerne ha autografen til stjernen, og mener at konserten med Gabrielle var det beste med dagen i Dyreparken.

Nesten 21.000

Søndag leide Los Dyreparken. Hele 20.995 mennesker besøkte parken, og 19.000 av disse var Los sine kunder.

TREKKPLASTER: Popstjernen Gabrielle fra Bergen var det store trekkplasteret i Dyreparken på søndag, Foto: Eva Myklebust

Det ble trangt om plassen med så mange besøkende, men kommersiell sjef for Dyreparken, Morten Skraastad, er likevel meget fornøyd med avviklingen av den åpne dagen.— Det har vært fullt siden vi åpnet dørene. For Dyreparken er dette en fin måte å avrunde høysesongen på, sier han.

Besøksrekorden for Dyreparken ligger på rundt 23.000. Salgs- og markedssjef i Dyreparken, Anniken B. Schjøtt er godt fornøyd med at søndagens besøkstall nærmet seg rekorden.

— Det har jo vært perfekt Dyreparken-vær, sier hun.

Trangt om plassen

Med så mye folk ble det også trangt om parkeringsplassene. Ved 16-tiden stod biler parkert i grøfta helt opp til påkjøringsrampene til E 18.

FORNØYDE: Administrerende direktør i Los, Geir Tønnesland og kommersiell sjef i Dyreparken, Morten Skraastad er meget fornøyde med samarbeidet. Foto: Eva Myklebust

— Vi har hatt over 20 mennesker jobbende med parkeringen i dag. Vi er vant til å ha mye folk, og vi har brukt alt av plass, sier Morten Skraastad.Los-sjef Geir Tønnesland er også fornøyd med dagen.

— Dette er en festdag for å gjøre stas på våre kunder. Siden vi er en stor aktør på Sørlandet, ønsker vi å gi noe tilbake, sier administrerende direktør i Los, Geir Tønnesland.

Fikk 100.000

I tillegg til å åpne Dyreparken for kundene sine, ble det tradisjonen tro delt ut midler gjennom Los-fondet. I år er det tiende året dette blir gjort, og i løpet av de årene er det delt ut 10 millioner kroner til 750 lag, foreninger og enkeltpersoner.

I år ble det delt ut 350.000 kroner, og førsteplassen fikk hele 100.000 kroner.— Førsteplassen gikk i år til brødrene Mats og Tomas Mathisen fra Risør som drømmer om å seile for Norge i OL 2020. De ble selvfølgelig veldig fornøyde, forteller Tønnesland. (Se egen sak på side 21).