Unni Mesel, administrerende direktør i Aquarama, er godt fornøyd med påskebsøket. Foto: Tormod Flem Vegge

KRISTIANSAND/LYNGDAL: — Dette er veldig fint, sier Tomasz Helowitcz. Han koser seg i varmtvannsbassenget i Aquarama, sammen med kona Agata og sønnen Daniel.

Familien har feriert på Sørlandet i påska. Til vanlig bor de tre i Stavanger.

— I Stavanger finnes det ikke et badeanlegg som dette, påpeker Agata Helowitcz.

Tusenvis

Det er en uke siden Aquarama åpnet med brask og bram, og administrerende direktør Unni Mesel er svært fornøyd med den første uken.

— Vi har hatt fantastiske besøkstall. Det har vært over 1000 personer i anlegget tre dager på rad nå. Målsettingen vår var at vi skulle se 1000-tallet minst én av dagene i påsken, sier Mesel.

Gikk tomt for garderobeskap

Køene inn til badeanlegget var ekstra lange fredag.

Saken fortsetter under bildet.

Unni Mesel, administrerende direktør i Aquarama, er godt fornøyd med påskebsøket. Foto: Tormod Flem Vegge

— Vi har totalt 800 garderobeskap. I herregarderoben gikk det på et tidspunkt tomt for skap. Dermed måtte en del mannlige kunder vente i kø, for å komme inn. De som måtte vente lengst, sto vel i kø i 15-20 minutter, forteller Mesel.

Flere for hver dag

Hun sier at det har vært en mix mellom barnefamilier og voksne som har gjestet anlegget, de første dagene etter åpningen.

Selv om sola skinner, så er det mange som vil besøke oss

— Selv om sola skinner, så er det mange som vil besøke oss. Det er nok mange som hadde bestemt seg for at de ville innom i påska, men de har nok trodd at det vil være lange køer de første dagene og har derfor drøyet litt. Nå øker bare besøkstallet for hver dag, sier Mesel.

— Nå håper vi de godebesøkstallene fortsetter gjennom helgen, legger hun til.

Færre på Sørlandsbadet

Siden lørdag i forrige uke har i underkant av 5000 besøkende vært innom Sørlandsbadet i Lyngdal.

— Vi har hatt rimelig bra besøkstall. Vi har ligget ganske likt som fjoråret, kanskje et par hundre besøkende mindre, forteller daglig leder Atle Homme ved Sørlandsbadet i Lyngdal.

Han legger ikke skjul på at det har vært spenning knyttet til åpningen av det nye badeanlegget på Tangen i Kristiansand.

— Vi har antatt at besøkstallet vil duppe litt i en periode, men at det vil ta seg opp og bli positivt for oss også over tid, sier Homme.

— Tar vi det fine været og at Aquarama har åpnet i betrakning, så er vi strålende fornøyde så langt, sier Homme.