**AGDER: Stille natt

00-06:** Operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt har ingen hendelser å melde om fra natten.

**KRISTIANSAND: Hærverk og grovt tyveri fra anleggsområde

07.26:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

09.11:** Politiet fikk melding om innbrudd i en privat leilighet på Kjerrheia. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet, men politiet undersøker stedet.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

10.24:** En Volkswagen Transporter ble meldt stjålet fra Sørlandsparken.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for promillekjøring

10.56:** Politiet anmeldte en mann i 40-årene for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Førerkortet hans ble beslaglagt, og blodprøve sikret.

**VENNESLA: Fire mistet førerkortet

07-11:** Utrykningspolitiet avholdt fartskontroll i 60-sonen på riksvei 9 ved Kile. 14 bilførere fikk forenklede forelegg, mens fire fikk førerkortet beslaglagt. Høyeste hastighet som ble målt var 100 km/t.

**ARENDAL: Elgpåkjørsel

11.08:** På riksvei 410 ved Eydehavn var det et sammenstøt mellom en bil og en elg. Ambulanse og politi rykket ut. Bilfører, en kvinne på 41 år, ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet. Viltnemnda ble varslet for avliving av elgen.

**ARENDAL: Innbrudd i verksted

12.33:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra et verksted på Stoa i Arendal. En Volvo båtmotor og en kompressor ble stjålet. Politiet vil undersøke stedet.

**FARSUND: Innbrudd i hytte

13.21:** Det har vært innbrudd i en hytte på Gjervoldstad. Det er uklart hva som er stjålet. Politiet undersøker saken nærmere.

**SONGDALEN: Innbrudd i containere

13.29:** Politiet fikk melding om innbrudd og tyveri fra to containere på Spjotneset på Nodeland. Hagemøbler er stjålet. Politiet skal undersøke stedet.

**KRISTIANSAND: Syklist til legevakt etter trafikkulykke

14.39:** Les egen sak.

**ARENDAL: To biler havnet i grøfta

14.46:** Les egen sak.

**RISØR: Kjørte i autovernet på E 18

16.50:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Politiet aksjonerte i Sørlandsparken

18.00:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Mistet hjul på E 18

21.30:** Politiet rykket ut til Grimstadporten etter melding om at et kjøretøy hadde mistet bakhjulet. Politiet meldte om trafikale problemer, men etter et par minutter skal køen ha løst seg opp. Ingen ble skadet.